Olive-Elia Mini krém na ruky klasik + mini krém na popraskanú pokožku - 8/2024 Olive-Elia Mini Gift set hand cream classic mini + cracked skin cream mini

Kód: 33724
Akcia
Neohodnotené
€10,40 –13 %
33724 Olive Elia Mini Gift set hand cream classic mini + cracked skin cream mini
€10,40 –13 % €9,03
Skladom

2 x Krém na ruky 50 ml

Záruka 8/2024

Detailné informácie

Podrobný popis

Záruka 8/2024

Krém na ruky klasik + Krém na popraskanú pokožku

Kúpte si obľúbený krém na ruky klasik a krém na popraskanú pokožku v mini baleniach na praktickú prepravu za akciovú cenu.

Táto sada obsahuje:
1) Krém na ruky Classic (50 ml / 1,69 fl oz): Pomáha udržiavať prirodzenú vlhkosť pokožky a ponúka hodvábnu a trvalú hebkosť.
2) Krém na popraskanú pokožku (50 ml) prispieva k zdravej regenerácii suchej, dehydratovanej a popraskanej pokožky alebo k hyperkeratóze.

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

                                           Produktový rad MACROVITA-OLIVE·ELIA

kombinuje extra panenský organický olivový olej s mnohými ďalšími organickými látkami a vitamínmi, ktoré sú prospešné pre pokožku a ponúkajú ideálnu prirodzenú starostlivosť o tvár, telo a vlasy.

DERMATOLOGICKY TESTOVANÉ
PRIATEĽSKÉ K ŽIVOTNÉMU PROSTREDIU
AŽ 100% ZLOŽIEK PRÍRODNÉHO PÔVODU

Historickí vedci tvrdia, že prvé použitie olivového oleja človekom bolo s najväčšou pravdepodobnosťou kozmetické. Jeho úžasné stravovacie vlastnosti boli objavené oveľa neskôr. Poznatky o výnimočných kozmetických vlastnostiach olivového oleja sa nahromadili v priebehu storočí a v našej dobe sa pretavili do vedeckých poznatkov.

Olivový olej obsahuje taníny kyseliny galovej, iridoidy, cukry flavonoidy a polyfenoly s intenzívnym antioxidačným, anti-agingovým, zvláčňujúcim, hydratačným, spevňujúcim a protizápalovým účinkom na ľudskú pokožku. Olivový olej sa teda ukázal ako účinný viacúčelový prostriedok na vytváranie vysoko kvalitných kozmetických produktov.

Viac o spoločnosti Macrovita, vzniku produktového radu OLIVE-ELIA si môžete pozrieť tu.

Produktový katalóg ( BG / CZ / PL / RO / SR-LA )
Produktový katalóg ( EN / GR / DE / FR/ ES / IT )
Produktový katalóg Hair care bars ( EN / GR )