Greek yogurt Olejové sérum na vlasy a telo Greek Yogurt & Royal jelly Serum oil for hair & body

Kód: 02111
€24,15
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Greek yogurt Olejové sérum na vlasy a telo

Bohaté regeneračné sérum na vlasy a telo. Vďaka extraktu zo slamienky, arganovému, mrkvovému, makadamovému oleju, jogurtu s materskou kašičkou ponúka okamžitú vláčnosť a vyživuje pokožku. Ideálne pre pleť s nedokonalosťami a striami. Chráni a omladzuje poškodené vlasy.

Použitie: Aplikujte jemne denne na čistú pokožku. Naneste na vlasy po dĺžke, najmä na končeky pred stylingom. Nevyžaduje oplachovanie. Pre všetky typy pokožky a vlasov. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Amodimethicone, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helichrysum Angustifolium Flower Extract, Propolis Extract, Yogurt Powder, Royal Jelly Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Extract, Glycine Soja (soybean) Oil, Daucus Carota Sativa (carrot) Root Extract, Beta-carotene, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Parfum,alpha-isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Jogurt je veľmi bohatý na laktózu a nehydrolyzované bielkoviny. Zvyšuje obsah vody vrchnej vrstvy kože. To pomáha zjemniť a vyhladiť vrásky. Hydratuje,
vyživuje a upokojuje pokožku. Je známy svojim prospechom pri úprave vlasov a ich posilnení.

Kyselina mliečna je známy exfoliant, zvlhčovač a antimikrobiálny prípravok. Vyhladzuje vrásky a zlepšuje pevnosť povrchu pokožky. Okrem toho chráni celistvosť „kyslého plášťa“ pokožky.

Včelia materská kašička je zdrojom bielkovín, aminokyselín, lipidov, vitamínov a stopových minerálov ako neznámych stopových prvkov, ktoré unikajú laboratórnemu výskumu a prisudzujú všetky tieto rozdiely včelej kráľovnej. Jeho použitie v produktoch starostlivosti o tvár a telo ponúka vlastnosti proti vráskam; tonizujú, hydratujú a pomáhajú zachovávať pružnosť pokožky. Je prospešná v boji proti zápalom a ekzémom. 

Bodyfarm spojil tieto jedinečné vlastnosti vo svojom produktovom rade Greek yogurt & Royall jelly.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu:  Greek yogurt & Royall jelly.