BodyFarm Telové mlieko s olivovým olejom Bodyfarm Olive oil body milk

Kód: 01311
1 hodnotenie
Značka: Bodyfarm
€8,93
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

BodyFarm telové mlieko s olivovým olejom

Telové mlieko s organickým olivovým olejom. Jeho špeciálne vyvinuté zloženie je obohatené o vyživujúce zložky a vitamíny A, E, F. Aktívne aloe* a výťažky z jojobového oleja* doplňujú a vyživujú pokožku a poskytujú jej hĺbkovú hydratáciu.

Použitie: Po sprchovaní naneste dostatočné množstvo a rozotrite krúživými pohybmi, kým sa celkom nevstrebe. Opakujte na suchých miestach. Na každodenné používanie. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua, Diethylhexyl Carbonate, Hydrogenated Polydecene, Ethylhexyl Stearate, Sorbitol, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Olea Europaea Fruit Oil*, Panthenol, Disodium Edta , Carbomer, Sodium Hydroxide, Bht, Polysorbate 20, , Peg-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retintyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Steareth-2, Steareth-21, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Imidazolidinyl Urea, Parfum. *Organically cultivated

OLIVOVÝ OLEJ
Olivovník sa pestuje už od starovekých gréckych čias. Pre starých Grékov predstavoval pokoj okrem iných cností a mal rôzne liečebné využitie najmä pri kožných problémoch. Počas neprítomnosti mydla na osobnú hygienu si na vlasy a pokožku nanášali olivový olej ako čistiaci prostriedok, ktorý zároveň dodáva vôňu a jemnosť. Používali ho aj na látku, aby sa ich oblečenie rozžiarilo.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.