Greek yogurt Mydlo Greek Yogurt & Royal jelly Soap

Kód: 02113
Neohodnotené
€5,15
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Greek yogurt Mydlo

Jogurt je veľmi bohatý na laktózu a bielkoviny. Zvyšuje obsah vody vo vrchnej vrstve pokožky. To pomáha vyhladiť a vyhladiť vrásky. Kyselina mliečna je dobre známy hydratačný a antimikrobiálny prostriedok. Včelia materská kašička je zdrojom bielkovín, aminokyselín, lipidov, vitamínov a stopových minerálov. Dosahuje obnovu buniek a elasticitu pokožky. Priaznivo pôsobí proti zápalom a ekzémom.

Použitie: Jemne naneste na tvár alebo telo a dôkladne opláchnite vodou. Ideálne na každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Sodium Palmate , Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Palm Acid, Sodium Chloride, Palm Kernel Acid, Olea Europaea Fruit Oil, Yogurt Powder, Etidronic Acid, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Royal Jelly Extract, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Coumarin, Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Alpha-Iso-Methylionone, CI 77891, CI 19140.

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Mydlá na ruky a telo
Hmotnosť: 0.11 kg
Dôležitá zložka: Glycerín, Jogurt, Kyselina mliečna, Mandľový olej, Materská včelia kašička, Olivový olej
Množstvo: 110 gr

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Jogurt je veľmi bohatý na laktózu a nehydrolyzované bielkoviny. Zvyšuje obsah vody vrchnej vrstvy kože. To pomáha zjemniť a vyhladiť vrásky. Hydratuje,
vyživuje a upokojuje pokožku. Je známy svojim prospechom pri úprave vlasov a ich posilnení.

Kyselina mliečna je známy exfoliant, zvlhčovač a antimikrobiálny prípravok. Vyhladzuje vrásky a zlepšuje pevnosť povrchu pokožky. Okrem toho chráni celistvosť „kyslého plášťa“ pokožky.

Včelia materská kašička je zdrojom bielkovín, aminokyselín, lipidov, vitamínov a stopových minerálov ako neznámych stopových prvkov, ktoré unikajú laboratórnemu výskumu a prisudzujú všetky tieto rozdiely včelej kráľovnej. Jeho použitie v produktoch starostlivosti o tvár a telo ponúka vlastnosti proti vráskam; tonizujú, hydratujú a pomáhajú zachovávať pružnosť pokožky. Je prospešná v boji proti zápalom a ekzémom. 

Bodyfarm spojil tieto jedinečné vlastnosti vo svojom produktovom rade Greek yogurt & Royall jelly.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu:  Greek yogurt & Royall jelly.