Volcano line Telové mlieko Bodyfarm Body milk Volcano

Kód: 01602
2 hodnotenia
€8,93
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Volcano line Telové mlieko

Telové mlieko obohatené o extrakt z vulkanickej lávy a výživné zložky. Jeho špeciálne vyvinuté zloženie bohaté na organické aloe vera, olivový olej a bambucké maslo v kombinácii s mandľovým a avokádovým olejom napomáha hydratovať, upokojovať a chrániť pokožku, zanecháva ju hladkú a zamatovo hebkú. Nemastné zloženie.

Použitie: Po sprchovaní naneste dostatočné množstvo a vmasírujte, kým sa úplne nevstrebe. Opakujte na suchých miestach. Na denne používanie. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

Ingredients: Aqua, Glycerin, Diethylhexyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Octyldodecanol, Sorbitan Stearate, Sucrose Cocoate, Cocos Nucifera Oil, Actinidia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Tocopherol, Volcanic Soil Extract, Caprylyl Glycol, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Lactylate, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Linalool.
*Organically cultivated

Dodatočné parametre

Kategória: Telové mlieka
Dôležitá zložka: Aloe Vera, Bambucké maslo, Extrakt z vulkanickej lávy, Kiwi - extrakt / olej, Olivový olej
Množstvo: 250 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Základom produktového radu Volcano line je extrakt zo sopečnej lávy. Sopečné minerály a stopové prvky chránia pokožku pred poškodením voľnými radikálmi, zvyšujú syntézu kolagénu a produkciu elastínu, zanechávajú ju čistú a osvieženú.