Volcano line Telové maslo Bodyfarm Body butter Volcano

Kód: 01605
Neohodnotené
€14,39
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Volcano line Telové maslo

Telové maslo s extraktom z vulkanickej lávy a aktívnymi zložkami, ktoré poskytujú luxusnú kúpeľnú kúru. Jeho špeciálne vyvinuté zloženie s obsahom organického aloe vera a olivového oleja v kombinácii s arganovým olejom, mandľovým olejom, hroznovým olejom a bambuckým maslom pomáha hĺbkovo hydratovať a zjemňovať pokožku. Je ideálnym riešením pre suchú, popraskanú pokožku.

Použitie: Jemnými pohybmi naneste dostatočné množstvo, kým sa úplne nevstrebe. Na suchých miestach opakujte viackrát. Vhodný na dennú starostlivosť. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

Ingredients: Aqua, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Isoamyl Laurate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Cocos Nucifera Oil, Volcanic Soil Extract, Tocopheryl Acetate, Actinidia Chinensis Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Polyquaternium-103, Cyamopsis Tetragonoloba, Xanthan Gum, Hydrogenated Polydecene, Polysorbate 80, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Coumarin. *Organically cultivated"

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Základom produktového radu Volcano line je extrakt zo sopečnej lávy. Sopečné minerály a stopové prvky chránia pokožku pred poškodením voľnými radikálmi, zvyšujú syntézu kolagénu a produkciu elastínu, zanechávajú ju čistú a osvieženú.