Volcano line Sprchovací gél Bodyfarm Shower gel Volcano

Kód: 01601
2 hodnotenia
€6,30
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Volcano line Sprchovací gél

Všetky výhody luxusného kúpeľa ako ošetrenie s vitalizujúcou energiou vulkanických kameňov u vás doma. Jeho špeciálne vyvinuté zloženie s antioxidačnými a upokojujúcimi účinkami pomáha pri omladzovaní pokožky, pričom zabezpečuje hydratáciu a poskytuje okamžitý pocit hebkosti. Ideálny pre všetky typy pleti.

Použitie: Naneste malé množstvo na vlhkú pokožku a dôkladne opláchnite vodou. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

Ingredietns: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Dea, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Polyquaternium-7, Volcanic Soil Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Actinidia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil*, Panthenol, Sodium Chloride, Glycerin, Disodium Edta, Citric Acid, Phenozyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydroxycitronellal, Limonene.
*Organically cultivated

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Základom produktového radu Volcano line je extrakt zo sopečnej lávy. Sopečné minerály a stopové prvky chránia pokožku pred poškodením voľnými radikálmi, zvyšujú syntézu kolagénu a produkciu elastínu, zanechávajú ju čistú a osvieženú.