Volacano line 24h hydratačný krém na tvár Bodyfarm 24hour hydrating face cream Volcano

Kód: 01604
2 hodnotenia
€18,20
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Volacano line 24h hydratačný krém na tvár

24-hodinový hydratačný krém na tvár s výťažkom z vulkanickej lávy poskytuje luxusnú kúpeľnú kúru. Jeho špeciálne vyvinuté zloženie: organický olivový olej, aloe vera, kiwi a arganový olej napomáhajú k detoxikácii a rozžiareniu vašej pokožky. Pomáhajú ju chrániť pred poškodením voľnými radikálmi a regenerovať kožné bunky. Regulovaním mastnoty pokožky jej poskytujú bohatú a hlbokú hydratáciu, ktorá trvá.

Použitie: Naneste na vyčistenú tvár a krk. Vyhnite sa okoliu očí. Len na vonkajšie použitie.

Ingrediencie: Aqua, Isoamyl Laurate, Glycerin, Ceprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Ethylhexanoate, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Cetyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Actinidia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Volcanic Soil Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Caprylyl Glycol, Bht, Sodium Phytate, Silica, Alcohol Denat., Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene. *Organically cultivated

Dodatočné parametre

Kategória: 24-hodinové krémy
Dôležitá zložka: Aloe Vera, Arganový olej, Bambucké maslo, Extrakt z vulkanickej lávy, Kiwi - extrakt / olej, Olivový olej, Pantenol (Provitamín B5)
Množstvo: 50 ml
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Základom produktového radu Volcano line je extrakt zo sopečnej lávy. Sopečné minerály a stopové prvky chránia pokožku pred poškodením voľnými radikálmi, zvyšujú syntézu kolagénu a produkciu elastínu, zanechávajú ju čistú a osvieženú.