Vis Olivae Sprchovací gél s vôňou "ocean breeze" 250 ml Vis Olivae Golden shower gel ocean breeze

Kód: 24085.250
Neohodnotené
€8,18
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Vis Olivae Sprchovací gél s vôňou "ocean breeze"

Sprchovací gél s olivovým olejom s vynikajúcimi hydratačnými a antioxidačnými vlastnosťami olivového oleja. Ricínový a kokosový olej vytvárajú bohatú penu a prírodný glycerín zanechá vašu pokožku hodvábne jemnú. S vôňou "Ocean Breeze".
Ekologické, biologicky rozložiteľné, 100 % rastlinné oleje.

Ingredients (INCI): Aqua, Olea Europaea (olive) fruit oil, Cocamidopropyl betaine, Potassium Hydroxide, Ricinus communis (castor) seed oil, Cocos nucifera (coconut) oil, Glycerin, Polysorbate 20, Parfum, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract**, Hexyl Cinnamaldehyde*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Helianthus annuus (sunflower) seed oil**     *prirodzene sa vyskytujúce v esenciálnych a vonných olejoch  **prírodná zložka

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka VOL, ktorá stojí za prírodnými mydlovými produktami, je skratkou názvu spoločnosti VIS OLIVAE.

Latinské slovo VIS znamená sila, elán, vitalita. Toto slovo nájdeme vo filozofickom termíne „VIS VITALIS“, čo znamená vitálna sila. Slovo OLIVAE z latinčiny OLIVA, znamená „z olivovníka“. Spojenie týchto dvoch slov VIS OLIVAE – „Sila olivovníka“ odkazuje na životné dôležitú úlohu tohto požehnaného stromu z oblasti Stredozemného mora, ktorý bol už z historického hľadiska hlavnou hybnou silou ekonomiky/obchodu pre grécku a širšiu stredomorskú civilizáciu.

Mydlá obsahujú olivový olej v množstve 7-10%, čo zvýrazňuje jeho hydratačné, zmäkčujúce, antimikrobiálne a protizápalové vlastnosti v starostlivosti o telo a zaisťuje bezpečnosť a účinnosť produktu. Spoločnosť používa metódu zmydlenia za studena:

Mydlo nestráca svoj prirodzený glycerín, ktorý je v mydlovej hmote obsiahnutý a počas umývania ponúka pokožke svoj hydratačný a zmäkčujúci účinok. Nepotrebuje preto ďalší priemyselný glycerín, zachováva si tak maximálnu kvalitu, pričom si zachováva svoj status: tradičný a ručne vyrobený. Zmydelnenie studeným procesom vyžaduje minimálne množstvo energie a vody, čo je v súlade s ich (a aj našou) túžbou zaťažovať na minimum prírodné zdroje a životné prostredie.

 Viac informácií nájdete v článku o VIS OLIVAE