Vis Olivae Organické babičkino mydlo 22 g Vis Olivae Granny's soap organic

Kód: 24055.022
Neohodnotené
€2,57
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Organické babičkino mydlo

Prírodné mydlo vyrobené z organického extra panenského olivového oleja. Obsahuje známu ručne zbieranú morskú soľ z pohoria Mani.

Najjednoduchší recept našej babičky, ktorý po stáročia používali obyvatelia Stredozemného mora. Jemné mydlo bez vône a farbív, odporúčané pre citlivú pokožku.

Obsahuje zmydelnený organický extra panenský olivový olej a morskú soľ (fleur de sel)

Šetrné k životnému prostrediu, biologicky odbúrateľné, 100% rastlinné oleje, vegánske. Naše mydlá sú vyrábané metódou spracovania za studena a sú "super tučné", čo znamená, že obsahujú všetok svoj prírodný glycerín a voľný olivový olej a akýkoľvek iný olej použitý na ich výrobu. Vďaka tomu sú vynikajúce na hydratáciu a úpravu pokožky pričom pokožku dôkladne umyjú a očistia.

Ingredients (INCI): Olea Europaea (olive) fruit oil*, Aqua (water), Sodium hydroxide, Maris sal (sea salt). *organické poľnohospodárstvo

Ako používať mydlá VOL?

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka VOL, ktorá stojí za prírodnými mydlovými produktami, je skratkou názvu spoločnosti VIS OLIVAE.

Latinské slovo VIS znamená sila, elán, vitalita. Toto slovo nájdeme vo filozofickom termíne „VIS VITALIS“, čo znamená vitálna sila. Slovo OLIVAE z latinčiny OLIVA, znamená „z olivovníka“. Spojenie týchto dvoch slov VIS OLIVAE – „Sila olivovníka“ odkazuje na životné dôležitú úlohu tohto požehnaného stromu z oblasti Stredozemného mora, ktorý bol už z historického hľadiska hlavnou hybnou silou ekonomiky/obchodu pre grécku a širšiu stredomorskú civilizáciu.

Mydlá obsahujú olivový olej v množstve 7-10%, čo zvýrazňuje jeho hydratačné, zmäkčujúce, antimikrobiálne a protizápalové vlastnosti v starostlivosti o telo a zaisťuje bezpečnosť a účinnosť produktu. Spoločnosť používa metódu zmydlenia za studena:

Mydlo nestráca svoj prirodzený glycerín, ktorý je v mydlovej hmote obsiahnutý a počas umývania ponúka pokožke svoj hydratačný a zmäkčujúci účinok. Nepotrebuje preto ďalší priemyselný glycerín, zachováva si tak maximálnu kvalitu, pričom si zachováva svoj status: tradičný a ručne vyrobený. Zmydelnenie studeným procesom vyžaduje minimálne množstvo energie a vody, čo je v súlade s ich (a aj našou) túžbou zaťažovať na minimum prírodné zdroje a životné prostredie.

 Viac informácií nájdete v článku o VIS OLIVAE