Santorini grape Telové mlieko Santorini grape Body milk

Kód: 07002
1 hodnotenie
€13,65
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Santorini grape Telové mlieko

Telové mlieko s bohatými prírodnými zložkami, ktoré zaručujú hĺbkovú hydratáciu a výživu pokožky. Vysoké percento polyfenolov obsiahnuté v hrozne sľubuje okamžitý rekonštrukčný a antioxidačný účinok. Kombinácia biologického aloe vera, olivového oleja, panthenolu a extraktu z vulkanickej horniny urýchľuje regeneráciu buniek a zlepšuje elasticitu pokožky.

Použitie: Aplikujte dostatočné množstvo po sprchovaní jemnými pohybmi, kým sa úplne nevstrebe. Opakujte na suchých miestach. Vhodný na každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua, Diethylhexyl Carbonate, Hydrogenated Polydecene, Ethylhexyl Sterate, Sorbitol, Bis-peg/ppg-16/16 Peg/ppg-16/16 Dimethicone, Caprylic/capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera (grape) Seed Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Vitis Vinifera Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Volcanic Soil Extract, Steareth-2, Steareth-21, Glycerin, Carbomer, Xanthan Gum, Disodium Edta, Bht, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Benzoic Zcid, Dehydroacetic Acid, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Alpha-isomethyl Ionone, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool. *Organically cultivated

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Veľká hodnota hrozna je známa už od staroveku: Hippokrates ho nazýval „elixírom mladosti“ a považoval ho za všeliek na prevenciu a liečbu každého úrazu. Hrozno obsahuje cukor, stopové prvky a tiež hlavné vitamíny B-komplexu, ktoré sú potrebné pre dobré fungovanie organizmu a tvorbu energie z potravy. Skutočný poklad hrozna sa však skrýva v jeho šupke. Ide o polyfenoly, niektoré silné antioxidanty, ktorých účinok je ešte silnejší ako u vitamínov E a C. Jeho bohaté vlastnosti chránia kolagén a elastín tkanív a zachytávajú voľné radikály , ktoré sa tvoria v atmosfére, spôsobujú predčasné starnutie buniek a zároveň napomáhajú rekonštrukcii pokožky.

Bodyfarm vytvoril produktový rad Santorini grape, ktorý ponúka výrobky v starostlivosti o telo, tvár i vlasy.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: Santorini Grape.