Santorini grape Olej na tvár Santorini grape Face oil

Kód: 07011
Neohodnotené
€27,56
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Santorini grape Olej na tvár

Upokojuje dehydrovanú pokožku, vyživuje a regeneruje ju z hĺbky. Pomáha redukovať vrásky, zlepšuje elasticitu pokožky a udržuje ju pevnú prostredníctvom antioxidačného účinku polyfenolov v oleji z hroznových jadierok. Chráni pred oxidačným stresom a hydratuje pokožku prírodnými olejmi zo šafranu, olív, mandlí, slnečnice a vitamínu E.

Použitie: Naneste niekoľko kvapiek na končeky prstov a jemne rozotrite na čistú pokožku, vyhnite sa oblasti okolo očí.
Pre všetky typy pleti. Na vonkajšie použitie.

Ingredients: Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Dulcis Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Hydrogenated Polydecene, Ethylhexyl Stearate, Vitis Vinifera Seed Oil*, Heliantus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Linalool. *Organically cultivated

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Veľká hodnota hrozna je známa už od staroveku: Hippokrates ho nazýval „elixírom mladosti“ a považoval ho za všeliek na prevenciu a liečbu každého úrazu. Hrozno obsahuje cukor, stopové prvky a tiež hlavné vitamíny B-komplexu, ktoré sú potrebné pre dobré fungovanie organizmu a tvorbu energie z potravy. Skutočný poklad hrozna sa však skrýva v jeho šupke. Ide o polyfenoly, niektoré silné antioxidanty, ktorých účinok je ešte silnejší ako u vitamínov E a C. Jeho bohaté vlastnosti chránia kolagén a elastín tkanív a zachytávajú voľné radikály , ktoré sa tvoria v atmosfére, spôsobujú predčasné starnutie buniek a zároveň napomáhajú rekonštrukcii pokožky.

Bodyfarm vytvoril produktový rad Santorini grape, ktorý ponúka výrobky v starostlivosti o telo, tvár i vlasy.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: Santorini Grape.