Santo Volcano Spa balzam na pery Santo Volcano Spa Volcano lip balm

Kód: SV107F
1 hodnotenie
€7,13
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

SANTO VOLCANO BALZAM NA ÚSTA

Tento balzam na ústa je plný prírodných olejov (olivový, ricínový, hroznový, avokádový), minerálov, stopových prvkov a ďalších blahodárnych prísad a skvele sa preto hodí k starostlivosti o suché a popraskané ústa. Jedinečné zloženie chráni pery pred vysúšaním a pôsobením nepriaznivých vonkajších vplyvov ako sú studený vietor, nízke či naopak veľmi vysoké teploty. Balzam ma tiež prírodný ochranný faktor SPF 15, vďaka čomu poskytuje perám účinnú ochranu i pred UV žiarením. Tešte sa z hebkých, mäkkých a lesklých pier.

Aktívne zložky:
SOPEČNÁ VODA
ALOE VERA
ORGANICKÝ OLIVOVÝ OLEJ
RICÍNOVÝ OLEJ
HROZNOVÝ OLEJ
AVOKÁDOVÝ OLEJ
BAMBUCKÉ MASLO
SEPITONIC™ M3

Benefity:
1. Vyhladzuje, zjemňuje a hojí suché a popraskané pery.
2. Navracia perám vlahu a zanecháva ich krásne mäkké.
3. Poskytuje antioxidanty, ktoré pery chránia pred nepriaznivými vplyvmi
4. Dodáva perám lesk
5. Zaisťuje prírodnú ochranu proti slnečnému žiareniu (ochranný faktor SPF 15)

Aplikácia: Tenkú vrstvičku produktu naneste na pery. Následne je spojte a jemne spojte, aby sa balzam rovnomerne rozotrel po celom povrchu pier. Opakujte podľa potreby. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE. Uchovávajte v suchu.

VÝROBOK JE DERMATOLOGICKY TESTOVANÝ, BEZ PARABÉNOV, MINERÁLNYCH OLEJOV, VAZELÍNY, PROPYLÉNGLYKOLU, FTALÁTOV, ETANOLAMÍNU  VEGAN FRIENDLY

Ingredients: Olive Oil, Castor Oil, Grapeseed Oil, Shea Butter, Vitamin E, Avocado Oil, Aloe Vera

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Santo Volcano Spa je grécka značka prírodnej kozmetiky, ktorá čerpá z bohatých prírodných zdrojov ostrova Santorini. Vďaka použitiu organických a prírodných ingrediencií, ako sú vulkanická voda, olivový olej, hroznové semená a ďalšie, poskytuje produkty Santo Volcano Spa účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.

Vulkanická voda je bohatá na minerály a stopové prvky, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku. Pomáha jej udržiavať prirodzenú rovnováhu, hydratáciu a zdravý vzhľad.

Olivový olej je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými účinkami. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením.

Hroznové semená sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Majú protizápalové a antioxidačné účinky, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu pokožky.

Produkty Santo Volcano Spa sú vhodné pre všetky typy pleti a vlasov. Sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Hlavné výhody produktov Santo Volcano Spa:

  • Prírodné zložky: Všetky produkty Santo Volcano Spa sú vyrobené z organických a prírodných ingrediencií.
  • Účinnosť: Produkty Santo Volcano Spa poskytujú účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.
  • Šetrnosť k pokožke: Produkty Santo Volcano Spa sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Santo Volcano Spa je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú účinnú a prírodnú kozmetiku. Produkty tejto značky sú ideálne pre každodennú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.