Santo Volcano Spa Šampón pre všetky typy vlasov Santo Volcano Spa Volcano Shampoo for all hair types

Kód: SV301F
2 hodnotenia
€21,46
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

SANTO VOLCANO ŠAMÓN PRE VŠETKY TYPY VLASOV

Šampón Santo Volcano šetrne, ale dôkladne umyje vlasy i pokožku hlavy a zároveň stimuluje rast vlasov a zabraňuje ich nadmernému vypadávaniu. Jeho jedinečné zloženie plné minerálov a vitamínov obohatené o sopečnú vodu hĺbkovo vyživuje a hydratuje pokožku i vlasové korienky, vyrovnáva pH pokožky hlavy, posilňuje vlasy a vyhladzuje ich. Šampón sa hodí pre všetky typy vlasov a intenzívne bojuje proti vysušeniu pokožky a tvorbe lupín. Zároveň si bez problémov poradí s lámaním a rozštiepením vlasov. Zanecháva ich jemné, pružné a plné objemu.
Použitie: Oblasti s extrémne suchou pokožkou, pokožka náchylná k atopii (ekzémy, psoriáza).

Aktívne zložky:
SOPEČNÁ VODA
ORGANICKÝ OLIVOVÝ OLEJ
D-PANTHENOL
ALOE VERA
SEPITONIC™ M3

Benefity:
1. Šetrne čistí
2. Upokojuje a vyživuje pokožku hlavy
3. Vyživuje a zjemňuje vlasy
4. Posilňuje vlasy a podporuje ich rast

Aplikácia: Malé množstvo šampónu naneste ku korienkom vlasov a krúživými pohybmi ho jemne vmasírujte do vlasov dokiaľ produkt dostatočne nenapení. Nechajte 2-3 minúty pôsobiť a potom vlasy dôkladne opláchnite. Opakujte podľa potreby. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

DERMATOLOGICKY TESTOVANÝ, BEZ PARABÉNOV, MINERÁLNYCH OLEJOV, VAZELÍNY, PROPYLÉNGLYKOLU, FTALÁTOV, ETANOLAMÍNU.

Ingredients: Aqua (Water)**, Coco-Glucoside, Sodium lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroamphoacetate, Citric Acid, Panthenol, Aloe* Barbadensis Leaf Juice Powder, Olea Europaea (Olive*) Fruit Oil, Magnesium Aspartate, Glycerin, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, PEG-12 Dimethicone, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090, CI 17200 (Red33) *Organically cultivated/ ** Water & Volcanic Water

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Santo Volcano Spa je grécka značka prírodnej kozmetiky, ktorá čerpá z bohatých prírodných zdrojov ostrova Santorini. Vďaka použitiu organických a prírodných ingrediencií, ako sú vulkanická voda, olivový olej, hroznové semená a ďalšie, poskytuje produkty Santo Volcano Spa účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.

Vulkanická voda je bohatá na minerály a stopové prvky, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku. Pomáha jej udržiavať prirodzenú rovnováhu, hydratáciu a zdravý vzhľad.

Olivový olej je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými účinkami. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením.

Hroznové semená sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Majú protizápalové a antioxidačné účinky, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu pokožky.

Produkty Santo Volcano Spa sú vhodné pre všetky typy pleti a vlasov. Sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Hlavné výhody produktov Santo Volcano Spa:

  • Prírodné zložky: Všetky produkty Santo Volcano Spa sú vyrobené z organických a prírodných ingrediencií.
  • Účinnosť: Produkty Santo Volcano Spa poskytujú účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.
  • Šetrnosť k pokožke: Produkty Santo Volcano Spa sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Santo Volcano Spa je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú účinnú a prírodnú kozmetiku. Produkty tejto značky sú ideálne pre každodennú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.