Santo Volcano Spa Pleťová a telová maska Santo Volcano Spa Face & body mask

Kód: SV202F
1 hodnotenie
€29,18
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

PLEŤOVÁ A TELOVÁ MASKA pre všetky typy pleti
FACE & BODY MASK

Maska Santo Volcano výborne čistí, vyživuje a osviežuje pokožku tváre i celého tela. Kaolín z pleti šetrne odstraňuje prebytočný maz a toxíny a hĺbkovo čistí a zmenšuje póry, panthenol pokožku upokojuje, regeneruje a vyživuje. Sopečná voda sa stará o jej dôkladnú hydratáciu a osvieženie. Výsledkom je čistá, jemná a hladká pokožka žiariaca zdravým a mladosťou.
Použitie: Tvár a telo, oblasti s extrémne suchou pokožkou, pokožka náchylná k atopii (ekzémy, psoriáza).

Aktívne zložky:
SOPEČNÁ VODA
ORGANICKÝ OLIVOVÝ OLEJ
MANDĽOVÝ OLEJ
D-PANTHENOL
ALOE VERA
KAOLÍN
SEPITONIC™ M3

Benefity:
1. Detoxikuje pleť a čistí póry.
2. Upokojuje, tonizuje a vypína pokožku.
3. Poskytuje pleti antioxidačnú ochranu a stimuluje tvorbu kolagénu.
4. Zanecháva pokožku mäkkú, rozjasnenú a hodvábne jemnú.

Použitie: Pokožku najskôr jemne umyte čistou vodou, aby sa odstránili zvyšky make-upu, potu a ďalších nečistôt. Dostatočné množstvo výrobku naneste na očistenú tvár, krk a telo a vyhnite sa pritom oblasti očí. Nechajte masku pôsobiť 10-15 minút a potom ju dôkladne opláchnite. Pre úplné ošetrenie pleti pokračujte s aplikáciou Telového masla Santo Volcano. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

DERMATOLOGICKY TESTOVANÝ, BEZ PARABÉNOV, MINERÁLNYCH OLEJOV, VAZELÍNY, PROPYLÉNGLYKOLU, FTALÁTOV, ETANOLAMÍNU.

Ingredients: Aqua (Water)**, Kaolin, Glycerin, Palmitic/Stearic Triglyceride, Steareth-21, Coconut Alkanes, Steareth-2, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Panthenol, Tocopherol, Olea Europaea (Olive*) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglycerin-10, Magnesium Aspartate, Aloe* Barbadensis leaf Juice Powder, Zinc GLuconate, Copper Gluconate, Parfum (Fragrance), Hydroxyethylcellulose, Hectorite, Coco-Caprylate/Caprate, Xanthan Gum, Tetrasodium GLutamate Diacetate, Polyglyceryl-10 Stearate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Charcoal Powder *Organically cultivated/**Water & Volcanic Water

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Santo Volcano Spa je grécka značka prírodnej kozmetiky, ktorá čerpá z bohatých prírodných zdrojov ostrova Santorini. Vďaka použitiu organických a prírodných ingrediencií, ako sú vulkanická voda, olivový olej, hroznové semená a ďalšie, poskytuje produkty Santo Volcano Spa účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.

Vulkanická voda je bohatá na minerály a stopové prvky, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku. Pomáha jej udržiavať prirodzenú rovnováhu, hydratáciu a zdravý vzhľad.

Olivový olej je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými účinkami. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením.

Hroznové semená sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Majú protizápalové a antioxidačné účinky, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu pokožky.

Produkty Santo Volcano Spa sú vhodné pre všetky typy pleti a vlasov. Sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Hlavné výhody produktov Santo Volcano Spa:

  • Prírodné zložky: Všetky produkty Santo Volcano Spa sú vyrobené z organických a prírodných ingrediencií.
  • Účinnosť: Produkty Santo Volcano Spa poskytujú účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.
  • Šetrnosť k pokožke: Produkty Santo Volcano Spa sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Santo Volcano Spa je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú účinnú a prírodnú kozmetiku. Produkty tejto značky sú ideálne pre každodennú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.