Santo Volcano Spa Peeling na tvár a telo Santo Volcano Spa face & body peeling

Kód: SV203F
2 hodnotenia
€29,18
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

PEELING NA TVÁR A TELO pre všetky typy pleti
FACE & BODY PEELING

Santo Volcano peeling je ideálnym prostriedkom k odstráneniu odumretých kožných buniek a hĺbkovému čisteniu pleti, ktorý možno použiť na tvár aj celé telo. Kombinácia sopečnej vody, sopečného piesku a perlitu poskytuje pleti účinný peeling, odstraňuje z nej toxíny a zároveň čistí póry a eliminuje čierne bodky. Používaním peelingu Santo Volcano tiež stimulujete prekrvenie a regeneráciu pokožky a budete sa tak cítiť ako znovuzrodení.

Použitie: Oblasti s extrémne suchou pokožkou, pokožka náchylná k atopii (ekzémy, psoriáza).

Aktívne zložky:
SOPEČNÁ VODA
SOPEČNÝ PIESOK
PERLIT (VULKANICKÉ SKLO)
ORGANICKÝ OLIVOVÝ OLEJ
SLNEČNICOVÝ OLEJ
JOJOBOVÝ OLEJ
ALOE VERA
D-PANTHENOL
VITAMÍN E
SEPITONIC™ M3

 Benefity:
1. Čistí pokožku a zbavuje ju toxínov
2. Podporuje jej prekrvenie
3. Otvára a čistí póry
4. Poskytuje pleti antioxidačnú ochranu a stimuluje tvorbu kolagénu
5. Zanecháva pokožku mäkkú, hladnú a hodvábne jemnú

Použitie: Tvár alebo telo najskôr jemne umyte čistou vodou, aby ste odstránili zvyšky make-upu, potu a ďalších nečistôt. Na vlhkú pokožku potom naneste dostatočné množstvo produktov a rozotrite krúživými pohybmi. Potom dôkladne opláchnite. Pre ideálny výsledok pokračujte s Pleťovou a telovou maskou Santo Volcano. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE

DERMATOLOGICKY TESTOVANÝ, BEZ PARABÉNOV, MINERÁLNYCH OLEJOV, VAZELÍNY, PROPYLÉNGLYKOLU, FTALÁTOV, ETANOLAMÍNU.

Ingredients: Aqua (Water)**, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Volcanic Sand, Perlite, Olive Glycerides, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Olus Oil (Vegetable Oil), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Helianthus Annuus Hybrid Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinesis (Jojoba*) Seed Oil, Panthenol, Olea Europaea (Olive*) Fruit Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Aloe* Barbadensis Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate *Organically cultivated/**Water & Volcanic Water

Dodatočné parametre

Kategória: Špeciálna starostlivosť o pokožku, Grécka prírodná kozmetika - Aloe Vera, Grécka prírodná kozmetika - Olivový olej, Grécka prírodná kozmetika - Pantenol (Provitamín B5), Grécka prírodná kozmetika - Jojobový olej / Jojoba, Grécka prírodná kozmetika - Sopečná voda, Grécka prírodná kozmetika - Sopečný piesok, Grécka prírodná kozmetika - Vitamín E, Grécka prírodná kozmetika - Slnečnicový olej, Grécka prírodná kozmetika - Perlit, Telové peelingy-Aloe Vera, Telové peelingy-Olivový olej, Telové peelingy-Pantenol (Provitamín B5), Telové peelingy-Jojobový olej, Telové peelingy-Sopečná voda, Telové peelingy-Sopečný piesok, Telové peelingy-Vitamín E, Telové peelingy-Slnečnicový olej, Telové peelingy-Perlit, Grécka prírodná kozmetika s Aloe Vera na tvár, Prírodná kozmetika na tvár - Jojobový olej, Prírodná kozmetika na tvár - Olivový olej, Prírodná kozmetika na tvár - Pantenol (Provitamín B5), Prírodná kozmetika na tvár - Perlit, Prírodná kozmetika na tvár - Slnečnicový olej, Prírodná kozmetika na tvár - Sopečná voda, Prírodná kozmetika na tvár - Sopečný piesok, Prírodná kozmetika na tvár - Vitamín E, Starostlivosť o telo - Aloe Vera, Starostlivosť o telo - Jojobový olej, Starostlivosť o telo - Olivový olej, Starostlivosť o telo - Pantenol (Provitamín B5), Starostlivosť o telo - Perlit, Starostlivosť o telo - Slnečnicový olej, Starostlivosť o telo - Sopečná voda, Starostlivosť o telo - Sopečný piesok, Starostlivosť o telo - Vitamín E, Čistenie pleti - Aloe Vera, Čistenie pleti - Jojobový olej, Čistenie pleti - Olivový olej, Čistenie pleti - Pantenol (Provitamín B5), Čistenie pleti - Perlit, Čistenie pleti - Slnečnicový olej, Čistenie pleti - Sopečná voda, Čistenie pleti - Sopečný piesok, Čistenie pleti - Vitamín E, Peeling na tvár - Aloe Vera, Peeling na tvár - Jojobový olej, Peeling na tvár - Olivový olej, Peeling na tvár - Pantenol (Provitamín B5), Peeling na tvár - Perlit, Peeling na tvár - Slnečnicový olej, Peeling na tvár - Sopečná voda, Peeling na tvár - Sopečný piesok, Peeling na tvár - Vitamín E
Dôležitá zložka: Aloe Vera, Jojobový olej, Olivový olej, Pantenol (Provitamín B5), Perlit, Slnečnicový olej, Sopečná voda, Sopečný piesok, Vitamín E
Množstvo: 200 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Santo Volcano Spa je grécka značka prírodnej kozmetiky, ktorá čerpá z bohatých prírodných zdrojov ostrova Santorini. Vďaka použitiu organických a prírodných ingrediencií, ako sú vulkanická voda, olivový olej, hroznové semená a ďalšie, poskytuje produkty Santo Volcano Spa účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.

Vulkanická voda je bohatá na minerály a stopové prvky, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku. Pomáha jej udržiavať prirodzenú rovnováhu, hydratáciu a zdravý vzhľad.

Olivový olej je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými účinkami. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením.

Hroznové semená sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Majú protizápalové a antioxidačné účinky, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu pokožky.

Produkty Santo Volcano Spa sú vhodné pre všetky typy pleti a vlasov. Sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Hlavné výhody produktov Santo Volcano Spa:

  • Prírodné zložky: Všetky produkty Santo Volcano Spa sú vyrobené z organických a prírodných ingrediencií.
  • Účinnosť: Produkty Santo Volcano Spa poskytujú účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.
  • Šetrnosť k pokožke: Produkty Santo Volcano Spa sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Santo Volcano Spa je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú účinnú a prírodnú kozmetiku. Produkty tejto značky sú ideálne pre každodennú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.