Santo Volcano Spa Parfum Avaton Santo Volcano Spa Avaton eau de perfume

Kód: SV502F
2 hodnotenia
€44,61
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

SANTO VOLCANO AVATON EAU DE PERFUME 

Slovo Avaton v gréčtine znamená „miesto s obmedzeným prístupom, neprístupné, často tiež posvätné miesto či svätyňa“ a taká je aj táto vôňa. Svieža vodná a ovocné tóny (melón, broskyňa, jahoda) okolo vás vytvoria auru nedostupnosti a tajuplnosti, zatiaľ čo hravé kvetinové stredné tóny (konvalinka a jazmín) a pižmový základ k tomu pridajú dojem ležérnosti a bezstarostnosti, ktorá okúzli každého vo vašom okolí.
Vhodné pre všetky typy pleti.

VONNÉ TÓNY:
Hlava: voda – melón
Srdce: konvalinka – jazmín – broskyňa – jahoda
Základ: pižmo – cukor

Aplikácia: Pre ideálne a dlhotrvajúce pôsobenie parfumu ho vždy naneste priamo na kožu a a vyberte pritom niekoľko pulzných bodov (ako sú spánky, oblasť za ušami, tepny na krku a v dekolte, vnútrajšok zápästia, lakťová a podkolenná jamka).
Nie je potrebné použiť veľké množstvo produktu, vďaka vysokému prekrveniu a neustálemu zahrievaniu týchto bodov sa parfum bude uvoľňovať postupne celý deň a krásne sa rozvinú všetky jeho tóny.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Vyhnite sa kontaktu s očami. Uchovávajte mimo dosah detí. Uchovávajte v chlade a suchu.

Ingredients: Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua* (Water), PPG-20 Methyl Glucose Ether, Glycerin, Ethylhexyl Saliylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, BHT, Benzyl Alcoho. *Water & Volcano water

Dodatočné parametre

Kategória: Parfumy a toaletné vody pre ženy a mužov
Množstvo: 100 ml
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Santo Volcano Spa je grécka značka prírodnej kozmetiky, ktorá čerpá z bohatých prírodných zdrojov ostrova Santorini. Vďaka použitiu organických a prírodných ingrediencií, ako sú vulkanická voda, olivový olej, hroznové semená a ďalšie, poskytuje produkty Santo Volcano Spa účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.

Vulkanická voda je bohatá na minerály a stopové prvky, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku. Pomáha jej udržiavať prirodzenú rovnováhu, hydratáciu a zdravý vzhľad.

Olivový olej je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými účinkami. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením.

Hroznové semená sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Majú protizápalové a antioxidačné účinky, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu pokožky.

Produkty Santo Volcano Spa sú vhodné pre všetky typy pleti a vlasov. Sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Hlavné výhody produktov Santo Volcano Spa:

  • Prírodné zložky: Všetky produkty Santo Volcano Spa sú vyrobené z organických a prírodných ingrediencií.
  • Účinnosť: Produkty Santo Volcano Spa poskytujú účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.
  • Šetrnosť k pokožke: Produkty Santo Volcano Spa sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Santo Volcano Spa je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú účinnú a prírodnú kozmetiku. Produkty tejto značky sú ideálne pre každodennú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.