Santo Volcano Spa Maska na vlasy Santo Volcano Spa Hair mask

Kód: SV303F
Neohodnotené
€22,56
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

SANTO VOLCANO MASKA NA VLASY pre všetky typy vlasov

Táto luxusná vlasová maska s jedinečným zložením obohateným o rad prírodných olejov (olivový, jojobový a vavrínový olej), minerálov, stopových prvkov a tiež D-Panthenolu privedie späť k životu aj tie najunavenejšie matné a poškodené vlasy. Maska vlasom poskytuje kompletnú starostlivosť, revitalizuje ich a dodá im potrebnú výživu i vlahu. Vlasy budú pevnejšie, hustejšie a rýchlejšie porastú. Maska zároveň pomáha obnoviť prirodzenú pružnosť vlasov, vyhladzuje ich a zabraňuje ich zamotávaniu a vzniku rozštiepených končekov. Pre krásne, bohaté a poddajné vlasy plné života.

Aktívne zložky:
SOPEČNÁ VODA
ORGANICKÝ OLIVOVÝ OLEJ
VAVRÍNOVÝ OLEJ
JOJOBOVÝ OLEJ
D-PANTHENOL
SEPITONIC™ M3

 Benefity:
1. Do hĺbky hydratuje a vyživuje vlasy i pokožku hlavy
2. Posilňuje vlasy a stimuluje ich rast
3. Pomáha pokožke hlavy lepšie dýchať a vdychovať vlasom nový život
4. Necháva vlasy hladšie, poddajnejšie a ľahšie rozčesateľné

Aplikácia: Vlasy najskôr umyte ako obyčajne. Potom na ešte vlhké vlasy naneste malé množstvo produktu a ľahko ho vmasírujte. Zamerajte sa pritom najmä na zničené končeky. Nechajte pôsobiť 3-5 minút a potom dôkladne opláchnite. Pre čo najlepšie výsledky používajte masku 2-3krát týždenne. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

DERMATOLOGICKY TESTOVANÝ, BEZ PARABÉNOV, MINERÁLNYCH OLEJOV, VAZELÍNY, PROPYLÉNGLYKOLU, FTALÁTOV, ETANOLAMÍNU

Ingredients: Aqua (Water)**, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Simmondsia Chinesis (Jojoba*) Seed Oil, Olea Europaea (olive*) Fruit Oil, Laurus Nobilis Oil, Magnesium Apsartate, Glycerin, Zinc GLuconate, Copper Gluconate, Parfum (Fragrance), Phenyl Trimethicone, Dimethiconol, Amodimethicone, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, C11-15 Pareth-7, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Laureth-9, Trideceth-12, Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Sodium Benzoate *Organically cultivated /**Water & Volcanic Water

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Santo Volcano Spa je grécka značka prírodnej kozmetiky, ktorá čerpá z bohatých prírodných zdrojov ostrova Santorini. Vďaka použitiu organických a prírodných ingrediencií, ako sú vulkanická voda, olivový olej, hroznové semená a ďalšie, poskytuje produkty Santo Volcano Spa účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.

Vulkanická voda je bohatá na minerály a stopové prvky, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku. Pomáha jej udržiavať prirodzenú rovnováhu, hydratáciu a zdravý vzhľad.

Olivový olej je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými účinkami. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením.

Hroznové semená sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Majú protizápalové a antioxidačné účinky, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu pokožky.

Produkty Santo Volcano Spa sú vhodné pre všetky typy pleti a vlasov. Sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Hlavné výhody produktov Santo Volcano Spa:

  • Prírodné zložky: Všetky produkty Santo Volcano Spa sú vyrobené z organických a prírodných ingrediencií.
  • Účinnosť: Produkty Santo Volcano Spa poskytujú účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.
  • Šetrnosť k pokožke: Produkty Santo Volcano Spa sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Santo Volcano Spa je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú účinnú a prírodnú kozmetiku. Produkty tejto značky sú ideálne pre každodennú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.