Santo Volcano Spa Kozmetické sérum - olej na vlasy a telo Santo Volcano Spa Cosmetic Serum – oil hair & body

Kód: SV201F
4 hodnotenia
€26,78
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

SANTO VOLCANO KOZMETICKÉ SÉRUM pre všetky typy pleti aj vlasov

Toto univerzálne kozmetické sérum na olejovej báze je vhodné pre každodennú starostlivosť o vaše telo aj vlasy. Sérum je plné výživných prírodných olejov a je tiež obohatené o vitamín E, ktorý má antioxidačné schopnosti. Stará sa o regeneráciu pleti a chráni ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Sérum výborne oživuje dehydrovanú a unavenú pleť, obnovuje jej štruktúru a pomôže vám zbaviť sa nedokonalostí pokožky, ako sú strie, celulitída, hyperpigmentácia a pod. Tiež je možné ho použiť pri starostlivosti o vlasy a to najmú na suché a poškodené vlasy z rozštiepenými končekmi. Sérum hĺbkovo vyživuje a hydratuje pokožku hlavy, pomáha zaceľovať rozštiepené končeky a dodáva vlasom nádherný lesk. Tak všestranné ako si len môžete priať. A ako bonus má sladkú letnú vôňu, ktorá vás okamžite prenesie naspäť na dovolenku.
Použitie: Telo, tvár a vlasy.

Aktívne zložky:
HROZNOVÝ OLEJ
ARGANOVÝ OLEJ
MRKVOVÝ OLEJ
VITAMÍN E

Benefity:
1. Stará sa o dehydrovanú pleť a navracia jej pôvodnú pružnosť a vitalitu
2. Oživuje vysušené a poškodené vlasy
3. Predchádza vzniku strií, celulitídy a ďalším nedokonalostiam pleti
4. Upokojuje a hydratuje pokožku aj vlasy
5. Vyrovnáva tón pleti a urýchľuje opaľovanie

Aplikácia:
Na telo: Po sprchovaní nastriekajte na čistú pokožku a nechajte chvíľku pôsobiť. Pre dokonalý výsledok používajte každý deň. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.
Na vlasy: Vlasy najskôr umyte šampónom ako obyčajne a potom naneste malé množstvo produktu na celú dĺžku vlasov (predovšetkým na namáhané končeky) a nechajte pôsobiť. Neoplachujte. Možno ho používať denne pred stylingom vlasov. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

VÝROBOK JE DERMATOLOGICKY TESTOVANÝ, BEZ PARABÉNOV, MINERÁLNYCH OLEJOV, VAZELÍNY, PROPYLÉNGLYKOLU, FTALÁTOV, ETANOLAMÍNU.

Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Caprylyl Metricone, Parfum (Fragrance), Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Argania Spinosa Kernel (Argan*) Oil, Vitis Vinifera (Grape*) Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower*) Seed Oil, Isopropyl Meristate, Beta-Carotene, Limonene, Couomarin, Alpha-Isomethyl Ionone. *Organically Cultivated

 

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť o telo, Grécka prírodná kozmetika - Arganový olej, Grécka prírodná kozmetika - Mrkva - mrkvový olej / extrakt, Grécka prírodná kozmetika - Hroznové jadierka - olej / extrakt, Grécka prírodná kozmetika - Sopečná voda, Grécka prírodná kozmetika - Vitamín E, Oleje na vlasy s Arganovým olejom, Oleje na vlasy - Hroznové jadierka - olej / extrakt, Oleje na vlasy - Mrkva - mrkvový olej / extrakt, Oleje na vlasy so Sopečnou vodou, Oleje na vlasy - Vitamín E, Starostlivosť o vlasy - Arganový olej, Starostlivosť o vlasy - Hroznové jadierka - olej / extrakt, Starostlivosť o vlasy - Mrkva - mrkvový olej / extrakt, Starostlivosť o vlasy - Sopečná voda, Starostlivosť o vlasy - Vitamín E, Starostlivosť o telo - Arganový olej, Starostlivosť o telo - Hroznové jadierka - olej / extrakt, Starostlivosť o telo - Mrkva - mrkvový olej / extrakt, Starostlivosť o telo - Sopečná voda, Starostlivosť o telo - Vitamín E, Proti celulitíde a striám - Arganový olej, Proti celulitíde a striám - Hroznové jadierka - olej / extrakt, Proti celulitíde a striám - Mrkva - mrkvový olej / extrakt, Proti celulitíde a striám - Sopečná voda, Proti celulitíde a striám - Vitamín E, Telové oleje - Arganový olej, Telové oleje - Hroznové jadierka - olej / extrakt, Telové oleje - Mrkva - mrkvový olej / extrakt, Telové oleje - Sopečná voda, Telové oleje - Vitamín E
Dôležitá zložka: Arganový olej, Hroznové jadierka - olej / extrakt, Mrkva - mrkvový olej / extrakt, Sopečná voda, Vitamín E
Množstvo: 100 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Santo Volcano Spa je grécka značka prírodnej kozmetiky, ktorá čerpá z bohatých prírodných zdrojov ostrova Santorini. Vďaka použitiu organických a prírodných ingrediencií, ako sú vulkanická voda, olivový olej, hroznové semená a ďalšie, poskytuje produkty Santo Volcano Spa účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.

Vulkanická voda je bohatá na minerály a stopové prvky, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku. Pomáha jej udržiavať prirodzenú rovnováhu, hydratáciu a zdravý vzhľad.

Olivový olej je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými účinkami. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením.

Hroznové semená sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Majú protizápalové a antioxidačné účinky, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu pokožky.

Produkty Santo Volcano Spa sú vhodné pre všetky typy pleti a vlasov. Sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Hlavné výhody produktov Santo Volcano Spa:

  • Prírodné zložky: Všetky produkty Santo Volcano Spa sú vyrobené z organických a prírodných ingrediencií.
  • Účinnosť: Produkty Santo Volcano Spa poskytujú účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.
  • Šetrnosť k pokožke: Produkty Santo Volcano Spa sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Santo Volcano Spa je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú účinnú a prírodnú kozmetiku. Produkty tejto značky sú ideálne pre každodennú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.