Santo Volcano Spa Konjaková hubka Santo Volcano Spa Volcano Black Sponge

Kód: SV602F
1 hodnotenie
€12,64
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

KONJAKOVÁ HUBKA vhodná pre všetky typy pleti vrátane mastnej a problematickej pokožky so sklonom k akné a tiež citlivej pleti
SANTO VOLCANO BLACK SPONGE 

Táto šikovná hubka je vyrobená z celkom prírodných vlákien japonskej rastliny nazývanej Konjac, ktorá je známa svojimi výbornými čistiacimi vlastnosťami. Hubka z pleti šetrne odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty (vrátane make-upu), eliminuje čierne bodky, do hĺbky čistí a zmenšuje rozšírené póry a vyrovnáva pH pokožky. Konjaková hubka Santo Volcano je 100 % prírodná, neobsahuje žiadne chemické prísady či konzervanty a je obohatená len o sopečnú vodu plnú minerálov a stopových prvkov, ktoré pokožku intenzívne hydratujú a obnovujú jej pružnosť a pevnosť.

Aktívne zložky:
Konjaková vlákna
Sopečná voda

Benefity:
1. Do hĺbky čistí pokožku
2. Masíruje ju a prekrvuje
3. Pomáha eliminovať výskyt čiernych bodiek a uzatvára póry
4. Zanecháva pleť jemnú, hladkú a sviežu

Aplikácia:  Hubku namočte do vlažnej vody, pokiaľ celkom nenasiakne a nezmäkne, a potom ju stisnutím ľahko vyžmýkajte. Je na vás, či dáte prednosť použitia len s vodou alebo pridáte aj malé množstvo mydla či čistiaceho gélu. Potom jemne krúživými pohybmi prechádzajte po tvári či vybraných oblastiach tela. Po použití dôkladne prepláchnite v čistej vode a zaveste na šnúrku, aby hubka mohla na vzduchu voľne uschnúť. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE. Pre dlhšiu životnosť hubky ju nechávajte vyschnúť len voľne zavesenú na vzduchu.

Ingredients: Amorphophallus Konjac Root Extract, Aqua (Water)*, CI 77499, Sodium Carbonate, Carbon Black. *Water & Volcanic Water

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Santo Volcano Spa je grécka značka prírodnej kozmetiky, ktorá čerpá z bohatých prírodných zdrojov ostrova Santorini. Vďaka použitiu organických a prírodných ingrediencií, ako sú vulkanická voda, olivový olej, hroznové semená a ďalšie, poskytuje produkty Santo Volcano Spa účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.

Vulkanická voda je bohatá na minerály a stopové prvky, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku. Pomáha jej udržiavať prirodzenú rovnováhu, hydratáciu a zdravý vzhľad.

Olivový olej je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými účinkami. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením.

Hroznové semená sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Majú protizápalové a antioxidačné účinky, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu pokožky.

Produkty Santo Volcano Spa sú vhodné pre všetky typy pleti a vlasov. Sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Hlavné výhody produktov Santo Volcano Spa:

  • Prírodné zložky: Všetky produkty Santo Volcano Spa sú vyrobené z organických a prírodných ingrediencií.
  • Účinnosť: Produkty Santo Volcano Spa poskytujú účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.
  • Šetrnosť k pokožke: Produkty Santo Volcano Spa sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Santo Volcano Spa je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú účinnú a prírodnú kozmetiku. Produkty tejto značky sú ideálne pre každodennú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.