Santo Volcano Spa Čierne masážne mydlo Santo Volcano Spa Volcano Massage black soap

Kód: 73005
2 hodnotenia
€8,23
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

ČIERNE MASÁŽNE MYDLO pre všetky typy pleti
SANTO VOLCANO MASSAGE BLACK SOAP 

Ide o prírodné mydlo na tvár aj telo plné minerálov, stopových prvkov a antioxidantov, ktoré je vhodné pre všetky typy pleti. Jedinečné zloženie tohto mydla mu zaručuje úžasné čistiace a detoxikačné vlastnosti. Olivový olej pokožku rozmaznáva, dodáva jej potrebnú hydratáciu a zabraňuje jej starnutiu. Sopečný piesok zaisťuje šetrnú exfoliáciu a revitalizáciu pleti, jemne ju masíruje a zlepšuje jej prekrvenie a tiež uvoľňuje stuhnuté svaly a simuluje tkanivo. Naše čierne mydlo si bez problémov poradí aj so suchou a atopickou pokožkou a potlačuje prejavy ekzémov a psoriázy, ale tiež akné. Užívajte si pocit dokonale čistej a krásnej pleti bez jedinej chybičky.
Použitie: tvár a telo, oblasti s extrémne suchou pokožkou, pokožka náchylná k atopii (ekzémy, psoriáza).

Aktívne zložky:
ORGANICKÝ OLIVOVÝ OLEJ
SOPEČNÝ PIESOK

Benefity:
1. Zlepšuje cirkuláciu krvi aj fungovanie lymfatického systému.
2. Zbavuje pleť nečistôt, odumretých kožných buniek aj toxínov
3. Vypína a zvláčňuje pokožku
4. Osviežuje zmysly
5. Hodí sa aj pre citlivú pokožku

Aplikácia:
Mydlo naneste hubkou alebo len rukami na navlhčenú tvár (vyhnite si pritom oblasti očí a pier) alebo telo a zľahka namydlite. Následne mydlo dôkladne opláchnite a osušte jemne uterákom. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE. Uchovávajte v suchu a chlade. Uchovávajte mimo dosah detí.
VÝROBOK JE DERMATOLOGICKY TESTOVANÝ

Ingredients: Sodium Palmate, Aqua (Water), Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Sorbitol, Coconut acid, Parfume (Fragrance), Sodium Chloride, Olea Europaea Fruit Oil (Olive oil), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Maris Aqua (Sea Water), PVP, Tocopheryl, Acetate, Silica, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Potassium sorbate, Citric Acid, CI 77266 (Black2).

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Santo Volcano Spa je grécka značka prírodnej kozmetiky, ktorá čerpá z bohatých prírodných zdrojov ostrova Santorini. Vďaka použitiu organických a prírodných ingrediencií, ako sú vulkanická voda, olivový olej, hroznové semená a ďalšie, poskytuje produkty Santo Volcano Spa účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.

Vulkanická voda je bohatá na minerály a stopové prvky, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku. Pomáha jej udržiavať prirodzenú rovnováhu, hydratáciu a zdravý vzhľad.

Olivový olej je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými účinkami. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením.

Hroznové semená sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Majú protizápalové a antioxidačné účinky, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu pokožky.

Produkty Santo Volcano Spa sú vhodné pre všetky typy pleti a vlasov. Sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Hlavné výhody produktov Santo Volcano Spa:

  • Prírodné zložky: Všetky produkty Santo Volcano Spa sú vyrobené z organických a prírodných ingrediencií.
  • Účinnosť: Produkty Santo Volcano Spa poskytujú účinnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.
  • Šetrnosť k pokožke: Produkty Santo Volcano Spa sú šetrné k pokožke a nezanechávajú na nej žiadne zbytky.

Santo Volcano Spa je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú účinnú a prírodnú kozmetiku. Produkty tejto značky sú ideálne pre každodennú starostlivosť o pleť, vlasy a telo.