Olivolio Šampón na suché a poškodené vlasy Olioderm Shampoo Dry/Damaged Hair

Kód: 000084
Neohodnotené
€8,60
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Šampón na suché a poškodené vlasy 

Ľudia zo Stredomoria si už po stáročia uvedomujú vyživujúce a ošetrujúce účinky olivového oleja na pokožku. Olivový olej je bohatý na antioxidanty a vitamín E.

PRE SUCHÉ / POŠKODENÉ VLASY

Špeciálna kombinácia organicky pestovaného extra panenského olivového oleja bohatého na antioxidanty
a vitamín E.

• Ponúka lesklé, zdravo vyzerajúce vlasy.

Ingrediencie pochádzajú z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva.
Dermatologicky testované.
Bez parabénov a minerálnych olejov.
Bez alergický vôní.
Netestované na zvieratách.
84 % zložiek je prírodného pôvodu.

Ďalšie prírodné aktívne zložky: Olus olej, vavrín, provitamín B5, aloe vera, hrozno, biotín, pšeničný proteín.


Použitie: Naneste šampón na mokré vlasy a pokožku hlavy. Masírujte, kým nevytvoríte penu. Opláchnite vodou. Postup opakujte. Po poslednom opláchnutí vlasy vysušte. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

 Ingrediencie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Peg-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice**, Parfum, Polyquaternium-11, Panthenol***, Piroctone Olamine, Peg-12 Dimethicone, Disodium EDTA, Citric Acid, Glycerin*, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein**, Magnesium Nitrate, Phenoxyethanol, Benzophenone-4, Vitis Vinifera Fruit Extract**, Dimethicone, Olea Europaea Fruit Oil**, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil**, Potassium Hydroxide, Zinc Aspartate, Manganese Aspartate, Copper Aspartate, Biotin***, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Laurus Nobilis (Laurel) Fruit Oil**, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

*Prírodný/rastlinný pôvod,  **Organické,  ***Vitamíny.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Olivovník kŕmil a skrášľoval ľudí, stal sa ekvivalentom vznešených ideálov, pričom dokázal inšpirovať na mnoho rokov prosperujúcu stredomorskú civilizáciu. Olivový olej, symbol poznania, múdrosti, prosperity, mieru, zdravia, sily a krásy, bol uctievaný po celé stáročia.

Okrem použitia vo výžive sa olivový olej používal v medicíne a kozmeteológii pre svoje známe účinky na pokožku a vlasy. Liečivé vlastnosti olivového oleja boli prvýkrát spomenuté u Hippokrata, otca medicíny. 

V súčasnosti sa celosvetovo verí, že antioxidačné účinky vitamínov E a K v olivovom oleji dodávajú obranný mechanizmus, ktorý spomaľuje faktory starnutia a zároveň ponúka zdravie a krásu pokožke, nechtom a vlasom.

Olivolio s extra panenským olivovým olejom ako hlavnou zložkou je ideálny rad produktov špeciálne navrhnutých na ošetrenie a výživu pokožky a vlasov. Je bohatý na antioxidanty, pomáha vyživovať, omladzovať a chrániť pokožku.