Olivolio Maska na vlasy pre všetky typy vlasov Olioderm Hair Mask All Types

Kód: 000095
2 hodnotenia
€13,23
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Maska na vlasy pre všetky typy vlasov

Ľudia zo Stredomoria si už po stáročia uvedomujú vyživujúce a ošetrujúce účinky olivového oleja na pokožku. Olivový olej je bohatý na antioxidanty a vitamín E.

PRE VŠETKY TYPY VLASOV

Špeciálna kombinácia organicky pestovaného extra panenského olivového oleja bohatého na antioxidanty
a vitamín E.

• Zanecháva suché vlasy silné, zdravé a jemné na dotyk.

Ingrediencie pochádzajú z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva.
Dermatologicky testované.
Bez parabénov a minerálnych olejov.
Bez alergický vôní.
Netestované na zvieratách.
93 % zložiek je prírodného pôvodu.

Ďalšie prírodné aktívne zložky: marhuľový olej, vavrín, tymián, provitamín B5, rozmarín, aloe vera, biotín.

Použitie: Po opláchnutí šampónu naneste dostatočné množstvo masky na vlhké vlasy. Nechajte pôsobiť 4 - 6 minút. Dôkladne opláchnite. Používajte jeden až dvakrát do týždňa. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

Ingrediencie: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Ceteareth-20, Parfum, Dimethicone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Behentrimonium Methosulfate, Panthenol, Niacinamide, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Butylene Glycol, Magnesium Nitrate, Sodium Benzoate, Panax Ginseng Root Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Potassium Sorbate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Citric Acid, Laurus Nobilis (Laurel) Fruit Oil, Biotin, Magnesium Chloride, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Olivovník kŕmil a skrášľoval ľudí, stal sa ekvivalentom vznešených ideálov, pričom dokázal inšpirovať na mnoho rokov prosperujúcu stredomorskú civilizáciu. Olivový olej, symbol poznania, múdrosti, prosperity, mieru, zdravia, sily a krásy, bol uctievaný po celé stáročia.

Okrem použitia vo výžive sa olivový olej používal v medicíne a kozmeteológii pre svoje známe účinky na pokožku a vlasy. Liečivé vlastnosti olivového oleja boli prvýkrát spomenuté u Hippokrata, otca medicíny. 

V súčasnosti sa celosvetovo verí, že antioxidačné účinky vitamínov E a K v olivovom oleji dodávajú obranný mechanizmus, ktorý spomaľuje faktory starnutia a zároveň ponúka zdravie a krásu pokožke, nechtom a vlasom.

Olivolio s extra panenským olivovým olejom ako hlavnou zložkou je ideálny rad produktov špeciálne navrhnutých na ošetrenie a výživu pokožky a vlasov. Je bohatý na antioxidanty, pomáha vyživovať, omladzovať a chrániť pokožku.