Olivolio Kondicionér na ochranu farby vlasov Olioderm Hair Conditioner Color Protection

Kód: 000180
2 hodnotenia
€8,60
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Kondicionér na ochranu farby vlasov

Ľudia zo Stredomoria si už po stáročia uvedomujú vyživujúce a ošetrujúce účinky olivového oleja na pokožku.
Olivový olej je bohatý na antioxidanty a vitamín E.

Špeciálna kombinácia organicky pestovaného extra panenského olivového oleja bohatého na
antioxidanty a vitamín E.

• Ponúka upraviteľné, lesklé a zdravo vyzerajúce vlasy.

Ingrediencie pochádzajú z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva.
Dermatologicky testované.
Bez parabénov a minerálnych olejov.
Bez alergický vôní.
Netestované na zvieratách.
95 % zložiek je prírodného pôvodu.

Ďalšie prírodné aktívne zložky: hodvábny proteín, slnečnica, pro-vitamín B5, červené hrozno, vitamín E.

Použitie: Rovnomerne naneste dostatočné množstvo kondicionéru na končeky vlasov, vyhnite sa pokožke hlavy. Masírujte a po 2-3 minútach opláchnite. Vlasy vysušte s uterákom. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

Ingrediencie: Aqua (Water Deion.), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Ceteareth-20, Distearoylethyl Hydroxyde-Thylmonium Methosulfate, Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Olea Europaea Extract, Panthenol, Silk Amino Acids, Butylene Glycol, Niacinamide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Glycerin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Oil*, Tocopherol, Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnmaldehyde.

 *organicky pestované

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Olivovník kŕmil a skrášľoval ľudí, stal sa ekvivalentom vznešených ideálov, pričom dokázal inšpirovať na mnoho rokov prosperujúcu stredomorskú civilizáciu. Olivový olej, symbol poznania, múdrosti, prosperity, mieru, zdravia, sily a krásy, bol uctievaný po celé stáročia.

Okrem použitia vo výžive sa olivový olej používal v medicíne a kozmeteológii pre svoje známe účinky na pokožku a vlasy. Liečivé vlastnosti olivového oleja boli prvýkrát spomenuté u Hippokrata, otca medicíny. 

V súčasnosti sa celosvetovo verí, že antioxidačné účinky vitamínov E a K v olivovom oleji dodávajú obranný mechanizmus, ktorý spomaľuje faktory starnutia a zároveň ponúka zdravie a krásu pokožke, nechtom a vlasom.

Olivolio s extra panenským olivovým olejom ako hlavnou zložkou je ideálny rad produktov špeciálne navrhnutých na ošetrenie a výživu pokožky a vlasov. Je bohatý na antioxidanty, pomáha vyživovať, omladzovať a chrániť pokožku.