Olivolio Botanics Kondicionér na vlasy pre všetky typy vlasov s konopným olejom Botanics Cannabis Oil -CBD- Conditioner All Hair Types

Kód: 000462
Neohodnotené
€9,38
Skladom

Kondicionér je obohatený o 100% organické konope (cannabis olej zo semien sativy), ktorý je najbohatším prírodným zdrojom omega 3, 6 a 9 mastných kyselín, vitamínov a antioxidantov. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Kondicionér na vlasy pre všetky typy vlasov s konopným olejom

PRE VŠETKY TYPY VLASOV

Kondicionér je obohatený o 100% organické konope (cannabis olej zo semien sativy), ktorý je najbohatším prírodným zdrojom omega 3, 6 a 9 mastných kyselín, vitamínov a antioxidantov. 

Napomáha omladzovať, hydratovať a rozmotávať vlasy.
Pre lesklé, zdravé a hladko vyzerajúce vlasy.

100% organický olej zo semien Cannabis Sativa.

Ingrediencie pochádzajú z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva.
Bez parabénov a minerálnych olejov.
Netestované na zvieratách.
96% zložiek prírodného pôvodu.

Aby sme zabezpečili súlad s európskymi predpismi, používame vysoko kvalitný organický olej zo semien Cannabis Sativa z certifikovaných zberov a od certifikovaných spoločností.

Prírodné aktívne zložky: Olej z Cannabis sativa, aloe vera, echinacea, pantenol, arganový olej, olivový olej, med, tymián.

Použitie: Naneste množstvo kondicionéru na končeky vlasov, vyhnite sa vlasovej pokožke. Masírujte 2-3 minúty. Vysušte vlasy s uterákom. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Parfum, Echinacea Purpurea Extract**, Behentrimonium Methosulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice**, Dimethicone, Ceteareth-20, Glycerin*, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil**, Panthenol***, Olea Europaea Fruit Oil**, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil**, Mel (Honey) Extract**, Thymus Vulgaris Leaf Extract**, Magnesium Nitrate, Citric Acid, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, D-Limonene, Hydroxy Citronellal.

*Natural/Vegetable origin, **Organic, ***Vitamins. Ingredients from Certified Organic Agriculture.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: