Olive-Elia Trblietavý suchý olej Olive-Elia Shimmering dry oil

Kód: 33158
Neohodnotené
€23,73
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Trblietavý suchý olej s olivovým a mastichovým olejom

Suchý olej bohatý na cenné rastlinné oleje, obohatený o trblietavé látky. Pomáha vyživovať a starať sa o pokožku a vlasy, zanecháva ich hladké, elastické a jedinečne lesklé s dlhotrvajúcou vôňou.

AKTÍVNE ZLOŽKY: Olivový olej *, mastichový olej, aloe vera, kokosový olej *, olej z makadamových orechov *, hroznový olej, marhuľový olej, slnečnicový olej, sójový olej, vitamín E, * bio

92 % zložiek je prírodného pôvodu.
Len na vonkajšie použitie.
Dermatologicky testované.
Vegan.

POUŽITIE PRODUKTU: Dobre pretrepte a naneste na požadované oblasti tela alebo na vlasy. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

Zloženie: Dicaprylyl Carbonate, C15-19 Alkane, Caprylyl Caprylate/Caprate, Isopropyl Isostearate, Olive Glycerides, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Silica Dimethyl Silylate (Nano), Calcium Aluminum Borosilicate, Parfum (Fragrance), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olea Europaea (Olive*) Fruit Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Cocos Nucifera (Coconut*) Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower*) Seed Oil, Aloe Barbadensis Extract, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum Oil, Macadamia Integrifolia* Seed Oil, Silica, Glyceryl Caprylate, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, Coumarin, Geraniol, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool *Bio

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

                                           Produktový rad MACROVITA-OLIVE·ELIA

kombinuje extra panenský organický olivový olej s mnohými ďalšími organickými látkami a vitamínmi, ktoré sú prospešné pre pokožku a ponúkajú ideálnu prirodzenú starostlivosť o tvár, telo a vlasy.

DERMATOLOGICKY TESTOVANÉ
PRIATEĽSKÉ K ŽIVOTNÉMU PROSTREDIU
AŽ 100% ZLOŽIEK PRÍRODNÉHO PÔVODU

Historickí vedci tvrdia, že prvé použitie olivového oleja človekom bolo s najväčšou pravdepodobnosťou kozmetické. Jeho úžasné stravovacie vlastnosti boli objavené oveľa neskôr. Poznatky o výnimočných kozmetických vlastnostiach olivového oleja sa nahromadili v priebehu storočí a v našej dobe sa pretavili do vedeckých poznatkov.

Olivový olej obsahuje taníny kyseliny galovej, iridoidy, cukry flavonoidy a polyfenoly s intenzívnym antioxidačným, anti-agingovým, zvláčňujúcim, hydratačným, spevňujúcim a protizápalovým účinkom na ľudskú pokožku. Olivový olej sa teda ukázal ako účinný viacúčelový prostriedok na vytváranie vysoko kvalitných kozmetických produktov.

Viac o spoločnosti Macrovita, vzniku produktového radu OLIVE-ELIA si môžete pozrieť tu.

Produktový katalóg ( BG / CZ / PL / RO / SR-LA )
Produktový katalóg ( EN / GR / DE / FR/ ES / IT )
Produktový katalóg Hair care bars ( EN / GR )