Olive-Elia Ochranný šampón a sprchový gél 2v1 šetrný k mikrobiómu pokožky Olive-Elia Protective shampoo & shower gel 2 in 1 microbiome friendly

Kód: 33154
Neohodnotené
€10,50
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Ochranný šampón a sprchový gél 2v1 šetrný k mikrobiómu pokožky

Prírodný sprchový gél 2 v 1 pomáha jemne čistiť a starať sa o pH a mikrobióm pokožky hlavy aj tela. Napomáha posilňovať ich prirodzené obranné mechanizmy. Ideálne pre extrémne suchú, citlivú a atopickú pokožku.

Neobsahuje chemické detergenty s vysokým dráždivým potenciálom - Sodium Lauryl Sulfate (SLS), Sodium Laureth Sulfate (SLES), ako aj sulfáty. Namiesto toho kozmetika používa čistiace prostriedky, ktoré sú veľmi šetrné k pokožke a slizniciam, vrátane biologicky odbúrateľných penidiel vyrobených z mastných kyselín kokosového oleja. 

Použitie: Naneste dostatočné množstvo na vlasy a telo. Jemne masírujte a dôkladne opláchnite veľkým množstvom vody. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE

Aktívne zložky: Olivový olej*, konopný olej, aloe vera*, lactobacillus, ovos*, brečtan*, sladké drievko*,   *Bio

91% ZLOŽIEK PRÍRODNÉHO PÔVODU
DERMATOLOGICKY TESTOVANÉ U DOBROVOĽNÍKOV S ATOPICKOU KOŽOU (EKZÉM, DERMATITÍDA, PSORIÁZA), Vegan friendly

Bez minerálneho oleja, vazelíny, propylen glykolu, silikónov, parabénov a bez geneticky modifikovaných rastlinných extraktov . Zloženie vône je hypoalergénne.

Ingredients: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glyceryl Oleate, Parfum (Fragrance)**, Acrylates Crosspolymer-4, Aloe* Barbadensis Leaf Juice Powder, Glycyrrhiza Glabra (Licorice*) Root Extract, Hedera Helix (Ivy*) Leaf/Stem Extract, Avena Sativa (Oat*) Kernel Extract, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Olea Europaea (Olive*) Fruit Oil, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Polyquaternium-7, Maltodextrin, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate | *BIO | **bez alergénov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

                                           Produktový rad MACROVITA-OLIVE·ELIA

kombinuje extra panenský organický olivový olej s mnohými ďalšími organickými látkami a vitamínmi, ktoré sú prospešné pre pokožku a ponúkajú ideálnu prirodzenú starostlivosť o tvár, telo a vlasy.

DERMATOLOGICKY TESTOVANÉ
PRIATEĽSKÉ K ŽIVOTNÉMU PROSTREDIU
AŽ 100% ZLOŽIEK PRÍRODNÉHO PÔVODU

Historickí vedci tvrdia, že prvé použitie olivového oleja človekom bolo s najväčšou pravdepodobnosťou kozmetické. Jeho úžasné stravovacie vlastnosti boli objavené oveľa neskôr. Poznatky o výnimočných kozmetických vlastnostiach olivového oleja sa nahromadili v priebehu storočí a v našej dobe sa pretavili do vedeckých poznatkov.

Olivový olej obsahuje taníny kyseliny galovej, iridoidy, cukry flavonoidy a polyfenoly s intenzívnym antioxidačným, anti-agingovým, zvláčňujúcim, hydratačným, spevňujúcim a protizápalovým účinkom na ľudskú pokožku. Olivový olej sa teda ukázal ako účinný viacúčelový prostriedok na vytváranie vysoko kvalitných kozmetických produktov.

Viac o spoločnosti Macrovita, vzniku produktového radu OLIVE-ELIA si môžete pozrieť tu.

Produktový katalóg ( BG / CZ / PL / RO / SR-LA )
Produktový katalóg ( EN / GR / DE / FR/ ES / IT )
Produktový katalóg Hair care bars ( EN / GR )