Macrovita Stylingová pena na vlasy Macrovita Hair forming foam

Kód: 31301
1 hodnotenie
€10,14
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Pena na vlasy s červeným hroznom a aloe vera

Pre rýchly, pevný a flexibilný styling s ekologickou penou. Pomáha udržiavať účes, ktorý vyzerá dobre po celý deň. Poskytuje objem, lesk, stálu starostlivosť a ochranu.

93 % zložiek je prírodného pôvodu
Dermatologicky testovaný výrobok
Vegan

Aktívne zložky: Červené hrozno*, aloe vera*, vitamín PP, nechtík, provitamín B5, UV filter *Bio

Použitie: Pre rýchlu, silnú a dlhotrvajúcu fixáciu, ktorá ponúka objem, lesk, nepretržitú starostlivosť a ochranu. Naneste na mokré vlasy. Len na vokajšie použitie.

Ingrediencie: Aqua (Water), VP/VA Copolymer, PPG-26 Buteth-26, Panthenol, Niacinamide, Vitis Vinifera (Grape*) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Calendula* Officinalis Flower Extract, Aloe* Barbadensis Leaf Juice Powder, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-12 Dimethicone, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Laurtrimonium Chloride, Citric Acid, BHT, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Metabisulfite, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Geraniol, Coumarin * Bio | ** Allergens free

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

UV žiarenie, znečistenie životného prostredia, farby na vlasy, stres, fajčenie a fény počas celého roka značne poškodzujú a oslabujú naše vlasy.

Prípravky na starostlivosť o vlasy MACROVITA v produktovom rade s červeným hroznom kombinujú účinné aktívne rastlinné extrakty s určitými vitamínmi, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie a rast vlasov a sľubujú, že najprirodzenejším spôsobom uspokoja všetko, čo vaše vlasy potrebujú. Šampóny neobsahujú SLS a SLES.

Až 97% zložiek prírodného pôvodu.