Macrovita Šampón pre každodennú starostlivosť o vlasy Macrovita Daily care shampoo

Kód: 31292
Neohodnotené
€10,14
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Šampón pre dennú starostlivosť s červeným hroznom a olivovým olejom

Vhodný pre každodennú starostlivosť o vlasy celej rodiny. Jemne čistí vlasy a účinne bez podráždenia pokožky napomáha zachovať prirodzenú vlhkosť a pružnosť vlasov. Bez SLES, SLS a SULFÁTY. Vhodné pre všetky typy vlasov.

92% zložiek je prírodného pôvodu
Dermatologicky testovaný výrobok
Vegan

Aktívne zložky: Červené hrozno*, olivový olej*, levanduľa, pšeničný proteín, provitamín B5 (pantenol) *Bio

Použitie: Naneste na vlhké vlasy a masírujte, kým sa nevytvorí pena. Počkajte 2-3 minúty, opláchnite a opäť našampónujte. Dôkladne opláchnite. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua (Water), Coco-Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Vitis Vinifera (Grape*) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Olea Europaea (Olive*) Fruit Oil, Tocopherol, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin, Hydrolyzed Wheat Starch, Glyceryl Oleate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-12 Dimethicone, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Butylene Glycol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone
* Bio | ** Allergens free

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

UV žiarenie, znečistenie životného prostredia, farby na vlasy, stres, fajčenie a fény počas celého roka značne poškodzujú a oslabujú naše vlasy.

Prípravky na starostlivosť o vlasy MACROVITA v produktovom rade s červeným hroznom kombinujú účinné aktívne rastlinné extrakty s určitými vitamínmi, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie a rast vlasov a sľubujú, že najprirodzenejším spôsobom uspokoja všetko, čo vaše vlasy potrebujú. Šampóny neobsahujú SLS a SLES.

Až 97% zložiek prírodného pôvodu.