Macrovita Balzam na ústa s propolisom a vitamínom E SPF 20 Macrovita Lip Balm APITHERAPY SPF20

Kód: 31515
1 hodnotenie
€5,41
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Balzam na pery APITHERAPY SPF20 s propolisom a vitamínom E

Pomáha vytvárať ochranný štít proti vplyvom prostredia. Hydratuje a vyživuje pery a zároveň zachováva ich vlhkosť, ponúka hodvábnu textúru a lesk. 

90 % zložiek je prírodného pôvodu
Dermatologicky testovaný výrobok

Aktívne zložky: Propolis, vitamín E, bisabolol, ricínový olej, vosk zo slnečnicových semien, makadamový olej, sójový olej, kandelilový vosk, karnaubský vosk, slnečnicový olej, bambucké maslo (karité), pomarančový olej, mandarínkový olej, olej z citrónovej trávy, jazmín, pivoňka, japonská kvitnúca čerešňa, horký pomaranč, levanduľa, bazový kvet, ružový olej, UV filter

Použitie: Aplikujte priamo z aplikátora a na perách zanechajte tenkú vrstvu balzamu. Dá sa použiť aj ako podklad pod rúž. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Cera, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Octocrylene, Glycine Soja Oil, Euphorbia Cerifera Cera, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Copernicia Cerifera Cera, Polysilicone-15, Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Ascorbyl Palmitate, Propolis Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Tocopherol, Bisabolol, Citrus Nobilis Leaf Oil, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Jasminum Officinale Flower Extract, Paeonia Officinalis Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool
* Bio | ** Allergens free

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Včelí úľ je nepochybne najstarším prírodným liečebným laboratóriom. Po mnoho rokov tento neúnavný hmyz z úľa produkuje látky, ktoré ľuďom poskytujú silu, zdravie, pohodu a krásu. Tieto neoceniteľné, storočné empirické poznatky o nutričných, tonizačných, terapeutických a kozmetických vlastnostiach včelích derivátov sa teraz stali súčasťou súboru vedeckých aktivít nazývaných APITHERAPY a systematicky skúmajú nekonečný potenciál ich prínosu pre ľudské stravovacie návyky a zdravie.

Apiterapia zhodnocuje priaznivé vlastnosti medu, propolisu, peľu, materskej kašičky, včelieho jedu a výťažku z lariev a používa ich buď nespracované alebo v kombinácii navzájom alebo s inými rovnocennými prírodnými látkami, ako sú esenciálne rastlinné oleje. Má nespočetné množstvo aplikácií, pretože okrem iného zaobchádza s ľuďmi ako s integrovanými psychosomatickými entitami. Tento holistický prístup plne slúži modernej rozšírenej vedeckej definícii zdravia, v ktorej je zdravie človeka definované nielen ako neprítomnosť akejkoľvek choroby alebo postihnutia, ale aj ako stav úplnej fyzickej, duševnej a sociálnej pohody.

Včelie deriváty nie sú liekmi ani náhradou klasických či homeopatických liekov. Fungujú popri nich a ich racionálne používanie môže zlepšiť účinnosť liekov a znížiť ich potenciálne vedľajšie účinky.