Herbolive Krém na ruky s granátovým jablkom alum Herbolive Hand cream alum age care

Kód: 12430
1 hodnotenie
€4,73
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis


Krém bohatý na organický olivový olej a extrakt z granátového jablka, ktoré majú antioxidačné a hydratačné vlastnosti. Jedinečná kombinácia ich zložiek sa stará a chráni ruky, ktoré im zostávajú hebké a zamatové. Obsahuje: 75ml


Použitie: Nanesne vhodné množstvo na ruky a vmasírujte.

Aktívne zložky: Alantoín, glycerín, aloe vera, olivový olej (Org), arganový olej, granátové jablko

Bez parabénov, propylen glycolu a minerálneho oleja. 

 96 % zložiek prírodného pôvodu

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Spoločnosť MADIS S.A. bola založená v roku 2002 v Heraklione na Kréte, kde aj sídli. Chemici v rámci ich najmodernejších výrobných zariadení zabezpečujú výrobu produktov starostlivosti o pleť, ktoré svojou kvalitou zodpovedajú prísnym požiadavkám európskej legislatívy.

Prioritou je človek a príroda. Práve s ohľadom na nich orientujú ich výskum a výrobu. "Príroda, krása a zdravie môžu s pomocou vedy a techniky koexistovať v posvätnej harmónii." Ich produkty sú založené na pôvodných rastlinách a bylinkách, ako sú olivy, hrozno, majoránka, bodliak atď. Všetky tieto produkty sú prírodným tovarom, ktorý je známy svojimi protizápalovými, antioxidačnými a antibakteriálnymi vlastnosťami.

Princípy a hodnoty spoločnosti MADIS S. A.:

Používanie čisto prírodných surovín a nie chemických, toxických látok. Rešpektovanie a ochrana životného prostredia. Zber a spracovanie surovín prebieha certifikovanými metódami, ktoré „neškodia“ prírodnej krajine a ich používané obaly sú šetrné k životnému prostrediu. Uprednostňovanie endemických rastlín z Kréty (oblasť pohoria Psiloritis) a širšej oblasti Stredozemného mora.

Cieľ spoločnosti MADIS S. A.:

Ich prvoradým cieľom je vysoká kvalita a kozmetická hodnota ich produktov, aby mohli vyživovať a chrániť pokožku spotrebiteľa. Skombinovať tým najlepším spôsobom vysoko aktívne zložky, „dať ľuďom všetko dobré, čo matka Zem ponúka“ a vybudovať s nimi vzťah dôvery a lojality.

Objavte čaro krétskej prírody. Nechajte čas plynúť, kým vy budete krásne rásť s kompletnou kozmetickým produktovým radom Herbolive. Základom produktového radu je panenský olivový olej. Obsahuje taníny kyseliny gallovej, iridoidy, flavonoidy ako aj ďalšie cukry, ktoré mu umožňujú intenzívne stimulovať bunky. Má protiázpalové účinky, tiež je silný antioxidant, ktorý zabraňuje vzniku voľných radikálov spôsobujúcich predčasné starnutie pleti. Olivový olej tak pleť hydratuje, zanecháva ju pevnejšiu a vláčnejšiu.

Originálny katalóg spoločnosti si môžete pozrieť tu: Herbolive_2023