Greek yogurt Liftingová nočná maska proti vráskam Greek Yogurt & Royal jelly Anti-wrinkle & lifting overnight mask

Kód: 02108
€28,88
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Greek yogurt Liftingová nočná maska proti vráskam

Intenzívna nočná maska pre okamžité a viditeľné výsledky. Jeho nové zloženie ponúka bohatú výživu a hĺbkovú hydratáciu a zároveň pomáha pri redukcii vrások a voľných radikálov. Aktívne zložky jogurtu, ako je laktóza a proteíny, zvyšujú hladinu vlhkosti v horných vrstvách pokožky, čím ponúkajú protivráskový efekt, zatiaľ čo materská kašička zaisťuje obnovu buniek a pružnosť pokožky. Činidlá proti vráskam, ktoré obsahuje, ako je kyselina hyalurónová a Pullulan**, sú ešte účinnejšie pri poskytovaní pevnej, hladkej a mladistvej pleti.
Použitie: Naneste na tvár a krk a nechajte pôsobiť cez noc. Vyhnite sa oblasti očí. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylic/capric Triglyceride, Squalane, Glyceryl Stearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Stearoyl Lactylate, Cetearyl Glucoside, Pullulan, Sclerotium Gum, Propolis Extract, Panthenol, Soidum Hyaluronate, Royal Jelly Extract, Yogurt Powder, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Olea Europaea Fruit Oil*, Peg-100 Stearate, Sodium Phytate, Alcohol Denat., Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum, Alpha-isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde.
*Organically cultivated

**Pullulan - Pullulan je polysacharidový polymér pozostávajúci z maltotriózových jednotiek, v potravinárstve známy aj pod pojmom E1204. Ide o bezpečnú a netoxickú látku. Vyrába sa zo škrobu pomocou pestovania kvasnic Aureobasidium pullulans. Vďaka svojim vlastnostiam, ako je odolnosť voči lepeniu, dobrá tvorba filmov a vlákien, ľahkému spracovaniu a netoxicite, často používame v chémii, medicíne, potravinárstve a kozmetike. V kozmetike vďaka svojim lepivým vlastnostiam sa používa ako spojivo (zahusťovadlo) v kozmetických prípravkoch. Má tiež antioxidačné účinky a preto ho výrobcovia často pridávajú do kozmetických prípravkov proti starnutiu.

Dodatočné parametre

Kategória: Nočné krémy, Grécka prírodná kozmetika - Aloe Vera, Grécka prírodná kozmetika - Bambucké maslo, Grécka prírodná kozmetika - Olivový olej, Grécka prírodná kozmetika - Kyselina hyalurónová, Grécka prírodná kozmetika - Glycerín, Grécka prírodná kozmetika - Pantenol (Provitamín B5), Grécka prírodná kozmetika - Propolis, Grécka prírodná kozmetika - Materská včelia kašička, Grécka prírodná kozmetika - Jogurt, Grécka prírodná kozmetika - Pullulan, Maska na tvár - Pleťové masky - Aloe Vera, Maska na tvár - Pleťové masky na tvár- Bambucké maslo, Maska na tvár - Olivový olej, Maska na tvár - Kyselina hyalurónová, Maska na tvár - Pleťové masky na tvár - Glycerín, Maska na tvár - Pleťové masky - Pantenol, Maska na tvár - Pleťové masky na tvár - Propolis, Maska na tvár - Materská včelia kašička, Maska na tvár - Pleťové masky na tvár - Jogurt, Maska na tvár - Pleťové masky na tvár - Pullulan, Nočné krémy na tvár pre ženy - Aloe Vera, Nočné krémy na tvár pre ženy - Bambucké maslo, Nočné krémy na tvár pre ženy - Olivový olej, Nočné krémy na tvár pre ženy - Kyselina hyalurónová, Nočné krémy na tvár pre ženy - Glycerín, Nočné krémy na tvár pre ženy - Pantenol (Provitamín B5), Nočné krémy na tvár pre ženy - Propolis, Nočné krémy na tvár pre ženy - Materská včelia kašička, Nočné krémy na tvár pre ženy - Jogurt, Nočné krémy na tvár pre ženy - Pullulan, Krémy na tvár pre ženy - Aloe Vera, Krémy na tvár pre ženy - Bambucké maslo, Krémy na tvár pre ženy - Olivový olej, Krémy na tvár pre ženy - Kyselina hyalurónová, Krémy na tvár pre ženy - Glycerín, Krémy na tvár pre ženy - Pantenol (Provitamín B5), Krémy na tvár pre ženy - Propolis, Krémy na tvár pre ženy - Materská včelia kašička, Krémy na tvár pre ženy - Jogurt, Krémy na tvár pre ženy - Pullulan, Grécka prírodná kozmetika s Aloe Vera na tvár, Prírodná kozmetika na tvár - Bambucké maslo, Prírodná kozmetika na tvár - Glycerín, Prírodná kozmetika na tvár - Jogurt, Prírodná kozmetika na tvár - Kyselina hyalurónová, Prírodná kozmetika na tvár - Materská včelia kašička, Prírodná kozmetika na tvár - Olivový olej, Prírodná kozmetika na tvár - Pantenol (Provitamín B5), Prírodná kozmetika na tvár - Propolis, Prírodná kozmetika na tvár - Pullulan
Dôležitá zložka: Aloe Vera, Bambucké maslo, Glycerín, Jogurt, Kyselina hyalurónová, Materská včelia kašička, Olivový olej, Pantenol (Provitamín B5), Propolis, Pullulan
Množstvo: 50 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Jogurt je veľmi bohatý na laktózu a nehydrolyzované bielkoviny. Zvyšuje obsah vody vrchnej vrstvy kože. To pomáha zjemniť a vyhladiť vrásky. Hydratuje,
vyživuje a upokojuje pokožku. Je známy svojim prospechom pri úprave vlasov a ich posilnení.

Kyselina mliečna je známy exfoliant, zvlhčovač a antimikrobiálny prípravok. Vyhladzuje vrásky a zlepšuje pevnosť povrchu pokožky. Okrem toho chráni celistvosť „kyslého plášťa“ pokožky.

Včelia materská kašička je zdrojom bielkovín, aminokyselín, lipidov, vitamínov a stopových minerálov ako neznámych stopových prvkov, ktoré unikajú laboratórnemu výskumu a prisudzujú všetky tieto rozdiely včelej kráľovnej. Jeho použitie v produktoch starostlivosti o tvár a telo ponúka vlastnosti proti vráskam; tonizujú, hydratujú a pomáhajú zachovávať pružnosť pokožky. Je prospešná v boji proti zápalom a ekzémom. 

Bodyfarm spojil tieto jedinečné vlastnosti vo svojom produktovom rade Greek yogurt & Royall jelly.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu:  Greek yogurt & Royall jelly.