Donkey milk Výživný nočný krém proti vráskam Donkey milk Anti-wrinkle & nourishing night cream

Kód: 02008
1 hodnotenie
€28,88
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Donkey milk Výživný nočný krém proti vráskam

Výživný nočný krém, ktorý poskytuje kompletnú ochranu pred predčasným starnutím a zároveň bojuje proti oxidačnému stresu z látok znečisťujúcich životné prostredie, vďaka inovatívnemu peptidovému komplexu kvasiniek Pichia heedii, ktorý obsahuje. Obohatený o rakytníkový olej, organický olivový olej, aloe a kyselinu hyalurónovú poskytuje hĺbkovú hydratáciu a zlepšenie pleti počas noci a ponúka žiarivý a mladistvý vzhľad.

Použitie: Naneste každý večer na vyčistenú tvár a krk krúživými pohybmi. Vyhnite sa okoliu očí. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Glyceryl Stearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Stearoyl Lactylate, Cetearyl Glucoside, Sclerotium Gum, Panthenol, Sodum Hyaluronate, Yeast Extract, Donkey Milk, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Persea Gratissima Oil, Olea Europaea Fruit Oil*, Olea Europaea Fruit Oil, Peg-100 Stearate, 1,2-Hexanediol, Sodium Phytate, Alcohol Denat., Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Salicylate,Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.  *Organically cultivated

Pichia heedii je druh kvasiniek z čeľade Saccharomycetaceae. Popísaný v roku 1978 bol nájdený rastúci na odumretej rastline kaktusu senita (Lophocereus schottii) v Sonorskej púšti v Baja California v Mexiku. Tento druh bol pomenovaný na počesť Williama B. Heeda a jeho príspevkov k štúdiu kvasiniek prispôsobených púšti.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Od staroveku bolo oslie mlieko uznávané pre svoje početné výhody. Hippokrates ho dokonca odporúčal pri rôznych chorobách. Oslie mlieko je bohaté na vitamíny A, B, C, D a E, bielkoviny, minerály, esenciálne mastné kyseliny, bioaktívny enzým a koenzým, ktoré poskytujú pokožke vyváženú výživu a účinné ošetrenie proti starnutiu pleti s regeneračnými a hojivými vlastnosťami. Oslie mlieko napomáha opraviť poškodené kožné tkanivo, môže zmierniť kožné alergie, akné, ekzémy, psoriázu a neurodermatitídu.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť:  BODYFARM - Donkey milk