Donkey milk Mydlo Donkey milk Soap

Kód: 02013
2 hodnotenia
€5,15
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Donkey milk Mydlo

Mydlo z oslieho mlieka s čistým panenským olivovým olejom na tvár a telo.
Oslie mlieko je bohaté na vitamíny, bielkoviny, minerály, mastné kyseliny, aktívne enzýmy a koenzýmy. Ponúka bohatú hydratáciu a účinný protivráskový účinok. Pomáha pri liečbe suchej pokožky a zmierňuje pokožku s akné, alergiami, ekzémami, psoriázou či atopickou dermatitídou.

Použitie: Jemne naneste na tvár alebo telo a dôkladne opláchnite vodou. Vhodné na denné použitie. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

Ingredients: Sodium Palmate , Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Palm Acid, Sodium Chloride, Palm Kernel Acid, Olea Europaea Fruit Oil, Donkey Milk, Etidronic Acid, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, CI 77891.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Mydlá na ruky a telo
Hmotnosť: 0.11 kg
Dôležitá zložka: Mandľový olej, Olivový olej, Oslie mlieko
Množstvo: 110 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Od staroveku bolo oslie mlieko uznávané pre svoje početné výhody. Hippokrates ho dokonca odporúčal pri rôznych chorobách. Oslie mlieko je bohaté na vitamíny A, B, C, D a E, bielkoviny, minerály, esenciálne mastné kyseliny, bioaktívny enzým a koenzým, ktoré poskytujú pokožke vyváženú výživu a účinné ošetrenie proti starnutiu pleti s regeneračnými a hojivými vlastnosťami. Oslie mlieko napomáha opraviť poškodené kožné tkanivo, môže zmierniť kožné alergie, akné, ekzémy, psoriázu a neurodermatitídu.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť:  BODYFARM - Donkey milk