Bodyfarm Telový sprej s bazalkou a mandarínkou Body Mist Basil-Mandarinen Bodyfarm

Kód: 01804
1 hodnotenie
Značka: Bodyfarm
€8,82
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Telový sprej s bazalkou a mandarínkou

Telový sprej s vôňou mandarínky a bazalky. Obohatené o výťažky z aloe, olív, hamamelis a uhorky, ktoré ponúkajú pocit chladu a omladenia.

Použitie: Nastriekajte na celé telo a vychutnajte si závan sviežosti, ktorý vydrží. Len na vonkajšie použitie. 

Ingredients: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Ppg-26-buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Cucumis Sativus Fruit Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Aloe Barbadensis (aloe Vera) Leaf Juice*, Olea Europaea (olive) Fruit Extract*, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool. *Organically cultivated

Dodatočné parametre

Kategória: Dezodoranty
Dôležitá zložka: Aloe Vera, Bazalka - extrakt / olej, Hamamel, Mandarínka - mandarinkový olej, Olivový olej, Uhorka
Množstvo: 100 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.