BodyFarm Telový peeling s mangom Bodyfarm Body scrub mango

Kód: 01322
2 hodnotenia
Značka: Bodyfarm
€8,30
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Telový peeling s mangom

Špeciálne formulovaný mangový telový peeling so zrnkami olivových jadier, olivami, ktoré účinne pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky, a výťažkom z aloe*, ktorý upokojuje pokožku a zanecháva ju žiarivú a jemnú. * Organicky pestované

Použitie: Naneste na vlhkú pokožku a jemne masírujte krúživými pohybmi. Dôkladne opláchnite vodou. Opakuje 1-2krát do týždňa. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua (Water), Olea Europaea (Olive) Seed Powder, Glycerin, Acrylates Copolymer, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Butylene Glycol, Aloe* Barbadensis (Leaf Juice) Gel, Carbomer, Imidazolidinyl Urea, Triethanolamine, Benzophenone-4, Disodium EDTA, PPG-26 Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum Fragrance), Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene. *Organically cultivated

Mango je tropické ovocie pochádzajúce z južnej a juhovýchodnej Ázie. Existuje viac ako 1000 odrôd mangovníka a je symbolom ázijských kultúr. Jeho exotická a svieža vôňa je tonizujúca a revitalizujúca.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.