BodyFarm Telový peeling s horkou čokoládou Bodyfarm Dark Chocolate body scrub

Kód: 06322
2 hodnotenia
Značka: Bodyfarm
€8,93
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Telový peeling s tmavou čokoládou

Aktívne zložky: granule z mandľových škrupín, granule z kakaových škrupín, extrakt z olivových listov, jojobový olej* . Telový peelingový gél s granulami z mandľových a kakaových škrupín na účinné odstránenie odumretých kožných buniek. Extrakt z olivových listov a jojobový olej má silné hydratačné a zmäkčujúce vlastnosti.

Použitie: Naneste na mokré telo a jemne masírujte krúživými pohybmi. Dôkladne opláchnite vodou. Opakuje 1-2krát do týždňa. Len na vonkajšie použitie.


Ingredients: Aqua(water), glycerin, Prunus amygdalus dulcis shell powder, Theobroma cacao shell powder, pvm/ma decadiene crosspolymer, benzyl alcohol, ppg-26-buteth-26, phenoxyethanol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, sodium hydroxide, gellan gum, olea europaea leaf extract, simmondsia chinensis seed oil, disodium edta, dehydroacetic acid.

TMAVÁ ČOKOLÁDA
Čokoláda sa stala produktom uctievania už tisíce rokov. Jemná a sladká vôňa horkej čokolády vytvára zamatový, hrejivý pocit.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.