BodyFarm Telový peeling s granátovým jablkom Bodyfarm Body scrub Pomegranate

Kód: 01325
2 hodnotenia
Značka: Bodyfarm
€8,30
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Telový peeling s granátovým jablkom

Špeciálne formulovaný telový peeling s mandľovými škrupinkami a extraktom z granátového jablka pomáha odstraňovať odumreté kožné bunky a tým jej dodáva vlhkosť, ktorá pretrváva.

Použitie: Naneste na mokré telo a jemne masírujte krúživými pohybmi. Dôkladne opláchnite vodou. Opakuje 1-2krát do týždňa. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua(Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Shell Powder, Glycerin, Acrylates Copolymer, Luffa Cylindrica Fruit, Panthenol, Olea Europaea (Olive)Fruit Extract, Butylene Glycol, Punica Granatum* Fruit Extract, Benzorienone-4, Disodium Edta, Ppg-26 Buteth-26, Peg-40 Hydogenated Castor Oil, Triethanolamine, Carbomer, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal.

Krík z granátového jablka patrí medzi listnaté stromy a v mnohých krajinách, ako aj v Grécku sa pestuje už od staroveku. Podľa mýtu je to ovocie, ktoré zviedlo Persefonu k návšteve podsvetia. Predstavuje šťastie a plodnosť, je zdraviu prospešný a má široké využitie aj v kozmetike. Známy pre svoje mierne antiseptické vlastnosti, spevňuje a vyživuje pokožku a zároveň dodáva jemnú ovocnú vôňu.

Dodatočné parametre

Kategória: Telové peelingy
Dôležitá zložka: Granátové jablko - extrakt z granátového jablka, Mandľové kôstky /drť alebo prášok/, Olivový olej, Pantenol (Provitamín B5)
Množstvo: 200 ml
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.