BodyFarm Telové mlieko s vanilkou a mliekom Vanilla-milk body milk Bodyfarm

Kód: 01309
Neohodnotené
Značka: Bodyfarm
€8,93
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

BodyFarm telové mlieko s vanilkou a mliekom

Telové mlieko s vôňou vanilky a mlieka, obohatené o výživné zložky a vitamíny A, E, F upokojujú pokožku. Aktívne aloe* a výťažky z jojobového oleja* ponúkajú antioxidačnú ochranu, pričom jeho vôňa je upokojujúca a uvoľňujúca.

Použitie: Po sprchovaní naneste dostatočné množstvo a rozotrite krúživými pohybmi, kým sa celkom nevstrebe. Opakujte na suchých miestach. Na každodenné používanie. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua (Water), Diethylhexyl Carbonate, Hydrogenated Polydecene, Ethylhexyl Stearate, Sorbitol, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Aloe* Barbadensis (Leaf Juice) Gel, Simmondsia Chinensis (Jojoba*) Seed Oil, Panthenol, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Linoleic Acid, Xanthan Gum, Steareth-21, Isopropyl Palmitate, Carbomer, Steareth-2, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, BHT, Imidazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance), Citral, Coumarin, Citronellol, Limonene.

 Vanilka prevzala svoj názov zo španielskeho slova „vainilla“, čo znamená „malá fazuľa“. Sú to malé zrnká pripomínajúce zelené fazuľky, ktoré sa po spracovaní stanú známymi vanilkovými semienkami s intenzívnou a výraznou vôňou. Sladká vôňa vanilky v kombinácii s mliekom vytvára upokojujúci pocit, ktorý zároveň prebúdza zmysly.

Dodatočné parametre

Kategória: Telové mlieka
Dôležitá zložka: Aloe Vera, Jojobový olej, Mliečna vôňa, Pantenol (Provitamín B5), Vanilka, Vitamín E
Množstvo: 250 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.