BodyFarm Telové mlieko s granátovým jablkom Bodyfarm Pomegranate body milk

Kód: 01318
1 hodnotenie
Značka: Bodyfarm
€8,93
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

BodyFarm telové mlieko s granátovým jablkom

Telové mlieko s granátovým jablkom a vitamínmi A, E, F, ktoré poskytujú intenzívne hydratačné a zmäkčujúce účinky. Aktívne výťažky z aloe* a jojobového oleja* chránia pokožku a hydratujú, zatiaľ čo jeho svieža, ovocná vôňa revitalizuje zmysly.

Použitie: Po sprchovaní naneste dostatočné množstvo a rozotrite krúživými pohybmi, kým sa celkom nevstrebe. Opakujte na suchých miestach. Na každodenné používanie. Len na vonkajšie použitie.

INGREDIENTS: Aqua, Diethylhexyl Carbonate, Hydrogenated Polydecene, Ethylhexyl Stearate, Sorbitol, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Panthenol, Disodium EDTA, Carbomer, Sodium Hydroxide, BHT, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Steareth-2, Steareth-21, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene  *Organically cultivated

Krík z granátového jablka patrí medzi listnaté stromy a v mnohých krajinách, ako aj v Grécku sa pestuje už od staroveku. Podľa mýtu je to ovocie, ktoré zviedlo Persefonu k návšteve podsvetia. Predstavuje šťastie a plodnosť, je zdraviu prospešný a má široké využitie aj v kozmetike. Známy pre svoje mierne antiseptické vlastnosti, spevňuje a vyživuje pokožku a zároveň dodáva jemnú ovocnú vôňu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.