BodyFarm Sprchovací gél s tmavou čokoládou mini Bodyfarm Shower gel dark chocolate mini

Kód: 56202
Neohodnotené
Značka: Bodyfarm
€1,70
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Sprchovací gél s tmavou čokoládou

Jemný sprchovací gél s vôňou tmavej čokolády. Jeho bohatá hydratačná látka zvyšuje vlhkosť pokožky. Aktívne výťažky z aloe a jojoby, bohaté na vitamíny B,C,E plus antioxidanty, hĺbkovo čistia a podporujú pokožku, zatiaľ čo sladká vôňa čokolády ponúka chvíle relaxácie a potešenia.

Použitie: Naneste malé množstvo na vlhkú pokožku a dôkladne opláchnite vodou. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum (Fragrance)**, Panthenol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Polyquaternium-7, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. *Organically cultivated **Alergens free

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.