BodyFarm Regeneračný šampón na vlasy proti lupinám / suchá pokožka hlavy BodyFarm Hair repair shampoo against dandruff / dry scalp

Kód: 01116
Neohodnotené
Značka: Bodyfarm
€10,40
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Regeneračný šampón na vlasy proti lupinám / suchá pokožka hlavy

Šampón s brezou, indickou žeruchou a rozmarínom.
Piroktón olamín (zložka pridávaná do šampónov proti lupinám): Čistí a má antimikrobiálny účinok.
Breza, žerucha indická a rozmarín: Čistia, stimulujú pokožku hlavy a pomáhajú obnoviť rovnováhu pokožky pri lupinách.
Biotín a komplex minerálnych látok: Vyživujú a posilňujú vlasovú cibuľku , pozitívne ovplyvňujú štruktúru keratínu pre lepšie vlasy.
Olive & Pantenol: Upokojuje a hydratuje.
Vitamín E: Ponúka antioxidačnú ochranu a hydratuje.
97,2 % prírodných zložiek

Použitie: Naneste na mokré vlasy, jemne masírujte 2 minúty a potom dôkladne opláchnite vodou. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua, cocamidopropyl betaine, sodium lauroyl methyl isethionate, sodium laureth-11 carboxylate, coco-glucoside, sodium coco-glucoside tartrate, glycerin, polyquaternium-22, benzyl alcohol, sodium peg-7 olive oil carboxylate, parfum, piroctone olamine, panthenol, cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, dehydroacetic acid, magnesium aspartate, zinc aspartate, copper aspartate, manganese aspartate, olea europaea leaf extract*, tetrasodium glutamate diacetate, rosmarinus officinalis extract, betula alba leaf extract, tropaeolum majus flower/leaf/stem extract, tocopheryl acetate, biotin. * Organically cultivated

Biotín je vitamín B známy aj ako vitamín H. Prirodzene sa vyskytuje v mnohých potravinách, ako je zelenina a cereálie, a je kľúčovou zložkou pre zdravé vlasy a pokožku hlavy. Vlastnosti biotínu ponúkajú skvelú pomoc tenkým a poškodeným vlasom, poskytujú lesk a rast a zároveň vyživujú pokožku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.