BodyFarm Mydlo so santalovým drevom BodyFarm Soap Sandalwood

Kód: 13415
1 hodnotenie
Značka: Bodyfarm
€3,26
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Mydlo so santalovým drevom

Prírodné mydlo s vôňou santalového dreva, mandľového oleja, extraktu z bambuckého masla a vitamínu E, vhodné na telo aj tvár. Pravidelným používaním tohto produktu odstránite odumreté časti pokožky a zmierňuje citlivú pokožku. Vhodné na všetky typy pokožky.

Jemne naneste na tvár alebo telo a dôkladne opláchnite vodou. Ideálny pre každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie.


INGREDIENTS: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Palm Acid, Butyrospermum Parkii Butter , Sodium Chloride, Glycine Soja Oil, Palm Kernel Acid, Calendula Officinalis Oil, Tocopherol, Etidronic Acid, Tetrasodium EDTA, Citronellol, Geraniol, Linalool, CI 77891, CI 11680, CI 77491, CI 15880, CI 77499, CI 77492.


SANTALOVÉ DREVO

Pochádza zo stromu Santalum. Santalové drevo je jedným z najznámejších prírodných produktov na liečebné a kozmetické využitie. Jeho blahodarné vlastnosti sú dobre známe už tisíce rokov v indickej kultúre, kde bol považovaný za „dar prírody“, keďže sa používal pri meditácii a relaxácii. Santalové drevo je ideálne pre suché a citlivé typy pleti, zatiaľ čo jeho sladká drevitá vôňa vytvára hrejivý pocit pokoja.

Dodatočné parametre

Kategória: Mydlá na ruky a telo
Hmotnosť: 0.11 kg
Dôležitá zložka: Bambucké maslo, Mandľový olej, Nechtík - nechtíkový olej / extrakt, Santalové drevo, Vitamín E
Množstvo: 110 gr

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.