BodyFarm Mydlo s cédrovým drevom BodyFarm Soap Cedarwood

Kód: 13416
Neohodnotené
Značka: Bodyfarm
€3,26
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Mydlo s cédrovým drevom

Prírodné mydlo s vôňou cédrového dreva, mandľového oleja, extraktu z bambuckého masla a vitamínu E, vhodné na telo aj tvár. Pravidelným používaním tohto produktu odstránite odumreté časti pokožky a poskytuje jej dlhotrvajúcu hydratáciu a hebkosť. Vhodné na všetky typy pokožky.

Použitie: Jemne naneste na tvár alebo telo a dôkladne opláchnite vodou. Ideálny pre každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie.

INGREDIENTS: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Palm Acid, Butyrospermum Parkii Butter , Sodium Chloride, Glycine Soja Oil, Palm Kernel Acid, Calendula Officinalis Oil, Tocopherol, Etidronic Acid, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool, CI 11680, CI 77891, CI 12490, CI 15510, CI 74260.

CÉDROVÉ DREVO
Céder je viacročný strom, ktorý rastie vo vysokých nadmorských výškach. Jeho drevo je známe už od staroveku pre svoju trvácnosť a príjemnú vôňu. Chrám kráľa Šalamúna bol postavený z cédrového dreva, aby symbolizoval moc, dôstojnosť a zdvorilosť. Jeho teplá a drevitá vôňa upokojuje ducha a revitalizuje zmysly.

Dodatočné parametre

Kategória: Mydlá na ruky a telo
Hmotnosť: 0.11 kg
Dôležitá zložka: Bambucké maslo, Cédrové drevo - extrakt, Mandľový olej, Nechtík - nechtíkový olej / extrakt, Sójový olej, Vitamín E
Množstvo: 110 gr

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.