BodyFarm Kokosový telový peeling Bodyfarm Body scrub coconut

Kód: 01320
Neohodnotené
Značka: Bodyfarm
€8,30
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Kokosový telový peeling

Špeciálne vyvinuté zloženie, ktoré obsahuje zrnká z olivových jadierok a pro-vitamín B5, ktoré pomáhajú pri odstraňovaní odumretých kožných buniek a tým poskytujú pokožke dlhotrvajúcu vlhkosť a revitalizujú ju.

Použitie: Naneste na vlhkú pokožku a jemne masírujte krúživými pohybmi. Dôkladne opláchnite vodou. Opakuje 1-2krát do týždňa. Len na vonkajšie použitie.

Ingredients: Aqua (Water), Olea Europaea (Olive) Seed Powder, Glycerin, Acrylates Copolymer, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Butylene Glycol, Panthenol, PPG-26 Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Imidazolidinyl Urea, Carbomer, Benzophenone-4, Triethanolamine, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum (Fragrance), Coumarin.

Kokosový strom patrí do čeľade palmových a je to jediný druh rodu Cocos. Jeho indické meno je „Kalpa Vrisksha“, čo znamená „Strom, ktorý dáva všetky životne dôležité ingrediencie“, zatiaľ čo na Filipínach je charakterizovaný ako „strom života“. Jeho hlboká a exotická vôňa revitalizuje a podporuje pohodu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

S prírodnou lekárňou a nekonečnou parfumériou gréckej prírody ako spojencom, BODYFARM ponúka už viac ako 25 rokov jedinečný rad prírodných kozmetických produktov pre vaše každodenné použitie a starostlivosť. Prísne dodržiavajúc vysoké štandardy globálnej kozmetológie s kompozíciami, ktoré kombinujú výťažky z bylín a rastlín, esenciálne rastlinné oleje a čisté esencie, BODYFARM vytvára vysoko kvalitné prírodné kozmetické produkty s klinicky a dermatologicky testovanou účinnosťou pre vašu osobnú starostlivosť.

Katalóg v anglickom jazyku si môžete pozrieť tu: BODYFARM.